Η πρώτη ημέρα του νέου χρόνου εορτάστηκε στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η πρώτη ημέρα του νέου χρόνου εορτάστηκε στην Καλαμάτα

Η πρώτη ημέρα του νέου χρόνου εορτάστηκε στην Καλαμάτα

Share This


 Φυσικά η υποδοχή της νέας χρονιάς, έγινε με πολλές ευχές και με την καθιερωμένη δοξολογία του Αγ. Βασιλείου. Από την Καλαμάτα εμφατικό το μήνυμα του Ποιμενάρχη Μεσσηνίας, με τον κ. Χρυσόστομο να στέκεται στο πως… ελεύθεροι από τους περιορισμούς θα προχωρήσουμε στην επανεκκίνηση της ζωής μας. Ευχές και προσδοκίες για μια καλύτερη χρονιά και για την περιοχή μας από τους υπόλοιπους φορείς και εκπροσώπους αρχών, που έδωσαν το παρών.

Τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων κατά της πανδημίας εορτάσθηκε , στην Καλαμάτα η πρώτη μέρα του Νέου Χρόνου.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος τέλεσε την καθιερωμένη Δοξολογία για το Νέο Έτος στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού, παρουσία τοπικών Αρχών, εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ακολούθως ευλόγησε την Βασιλόπιτα της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και ευχήθηκε σε όλους για ευλογημένο και ευτυχές νέο έτος με υγεία, τονίζοντας ότι η πανδημία και οι όποιες δοκιμασίες με υπομονή, αγάπη και αλληλεγγύη θα ξεπεραστούν.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν οι Βουλευτές Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ευστάθιος Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς  Καλαμάτας Σμήναρχος Κωνσταντίνος Καραβλίδης και ο Διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας Ταξίαρχος Ηλίας Αξιοτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages