Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, μάλιστα, ένα μεγάλο πλέγμα παρεμβάσεων δρομολογείται για τη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, μάλιστα, ένα μεγάλο πλέγμα παρεμβάσεων δρομολογείται για τη Μεσσηνία

Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, μάλιστα, ένα μεγάλο πλέγμα παρεμβάσεων δρομολογείται για τη Μεσσηνία

Share This

 


Σε μια φάση… αχαρτογράφητη πλέον εισερχόμαστε όσο παραμένουν υψηλά τα κρούσματα και όσο οι ειδικοί εκτιμούν πως το τρίτο κύμα της πανδημίας είναι μπροστά. Οι προσπάθειες φυσικά έχουν να κάνουν με το να τρέξει πιο γρήγορα η διαδικασία εμβολιασμού που για την περιοχή μας σταδιακά ολοκληρώνεται, όσον αφορά τους υγειονομικούς. Από την άλλη, η υπόθεση… επόμενη ημέρα συναντά πολλές αρρυθμίες στο μέτωπο της οικονομίας, με χαρακτηριστικές τις εικόνες στο λιανεμπόριο που θα δει ξανά την παράταση του lockdown.

Σε αυτή την κατάσταση η αυτοδιοίκηση καλείται να σηκώσει ένα μεγάλο βάρος με φόντο τα όσα πρέπει να προγραμματιστούν για τις υποδομές. Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, μάλιστα, ένα μεγάλο πλέγμα παρεμβάσεων δρομολογείται για τη Μεσσηνία. Οι οδικές διασυνδέσεις είναι στο επίκεντρο και ο όλος σχεδιασμός με σειρά έργων έχει μπει σε ρυθμό υλοποίησης και μέσα από τις προσκλήσεις του ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages