Μάκαρης: Αποκλεισμός της αντιπολίτευσης από την επιτροπή “Καλαμάτα 2021” - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS
Μάκαρης: Αποκλεισμός της αντιπολίτευσης από την επιτροπή “Καλαμάτα 2021”

Μάκαρης: Αποκλεισμός της αντιπολίτευσης από την επιτροπή “Καλαμάτα 2021”

Share This

 


«Αποτελεί  πλέον ξεκάθαρη πολιτική  επιλογή της δημοτικής αρχής  η μετατροπή της  ιστορικής επετείου σε εργαλείο άσκησης μικροπολιτικής.»

Για αποκλεισμό της αντιπολίτευσης του Δήμου Καλαμάτας από την συντονιστική επιτροπή του “Καλαμάτα 2021” κάνει λόγο ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανοικτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες» Μανώλης Μάκαρης.

Συγκεκριμένα ο κ. Μάκαρης σε γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι: «Αποτελεί  πλέον ξεκάθαρη πολιτική  επιλογή της δημοτικής αρχής  η μετατροπή της  ιστορικής επετείου -ορόσημου για ομόνοια και συνοχή στην τοπική κοινωνία- σε εργαλείο άσκησης μικροπολιτικής.»

Τέλος επισημαίνει ότι: «Η δημοτική αρχή οφείλει να κατανοήσει ότι o  εορτασμός της επετείου των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση οφείλει να ενώνει  και να αντιπροσωπεύει όλη την τοπική κοινωνία  η οποία θα πρέπει να συμμετέχει ενεργά και όχι να παραμένει απλός θεατής.»

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

“Πλήρης ο αποκλεισμός της αντιπολίτευσης του Δήμου Καλαμάτας από την συντονιστική επιτροπή “Καλαμάτα 2021” καθώς η συγκεκριμένη επιτροπή δεν περιλαμβάνει κανένα εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης. Αποτελεί  πλέον ξεκάθαρη πολιτική  επιλογή της δημοτικής αρχής  η μετατροπή της  ιστορικής επετείου -ορόσημου για ομόνοια και συνοχή στην τοπική κοινωνία- σε εργαλείο άσκησης μικροπολιτικής.

Η δημοτική αρχή οφείλει να κατανοήσει ότι o  εορτασμός της επετείου των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση οφείλει να ενώνει  και να αντιπροσωπεύει όλη την τοπική κοινωνία  η οποία θα πρέπει να συμμετέχει ενεργά και όχι να παραμένει απλός θεατής.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages