Ο ποιμενάρχης Μεσσηνίας για τον εμβολιασμό – Πως θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο ποιμενάρχης Μεσσηνίας για τον εμβολιασμό – Πως θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες

Ο ποιμενάρχης Μεσσηνίας για τον εμβολιασμό – Πως θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες

Share This

 Με την πανδημία να… επιμένει, και συνεχώς να μακραίνει ο αριθμός των κρουσμάτων και – δυστυχώς – των νεκρών, το μεγάλο βάρος πέφτει πλέον στη διαδικασία εμβολιασμού. Αυτά για την υγειονομική αναφορά, την ώρα που το μέτωπο της οικονομίας συνεχίζει να αποτελεί το μεγάλο… σταυρόλεξο. Η υπόθεση των μέτρων στήριξης είναι το κυρίαρχο ζήτημα την ώρα που οι ανατροπές είναι πολλές στην καθημερινότητά μας. Η λεγόμενη επιχείρηση «Ελευθερία» για τον μαζικό εμβολιασμό, δρομολογείται με περισσότερα από 1.000 κέντρα σε όλη τη χώρα. Με τους Έλληνες να δείχνουν μια τάση… σκεπτικισμού, ξεκάθαρο είναι το μήνυμα από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας που μπήκε ήδη στην εν λόγω λίστα. Ο Ποιμενάρχης του Νομού τόνισε προς όλους πως ο εμβολιασμός είναι εκδήλωση ανθρωπιάς και παράλληλα, ηθική επιταγή.

Όπως βλέπουμε λοιπόν τα θέματα του εμβολίου θα μας απασχολήσουν από εδώ και πέρα πιο έντονα. Από την άλλη, η αγωνία υπάρχει για την κατάσταση στην κοινωνία, την ώρα που αποτυπώνεται μια… υπο-ιχνηλάτιση το σαββατοκύριακο. Μάλιστα, η εικόνα σε περιοχές της Αργολίδας ανησυχεί με τα κρούσματα στις ειδικές ομάδες πληθυσμού, ενώ για τη Μεσσηνία ανεβαίνει ο πήχης των καθημερινών τεστ διάγνωσης και ανίχνευσης στα 400.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages