Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο Πτήσεων συζήτησαν δήμαρχος Καλαμάτας και υπουργός Εθνικής Άμυνας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο Πτήσεων συζήτησαν δήμαρχος Καλαμάτας και υπουργός Εθνικής Άμυνας

Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο Πτήσεων συζήτησαν δήμαρχος Καλαμάτας και υπουργός Εθνικής Άμυνας

Share This

 


Κατηγορηματικός ότι δεν θα υπάρχει μεγαλύτερη ηχορύπανση, αλλά πρόκειται για αναβάθμιση εγκαταστάσεων και φυσικά νέα πτητικά μέσα και εξοπλισμό, τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε βάθος διετίας, ήταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος στη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου στο Πεντάγωνο.

«Είχα στο Πεντάγωνο μία προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο. Ζήτησα από τον Υπουργό και έλαβα ενημέρωση σχετικά με τα όσα η Κυβέρνηση προωθεί και αφορούν τον σχεδιασμό για τη δημιουργία στην Καλαμάτα, στην 120 ΠΕΑ, Διεθνούς Εκπαιδευτικού Κέντρου Πτήσεων. Οφείλω να πω ότι πάντα ο Υπουργός έχει την πόρτα ανοιχτή. Είναι σημαντικό να υπάρχει καλή επικοινωνία για να αποφεύγονται διαφόρων ειδών παρερμηνείες” δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας μετά τη συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό και ανέφερε: “Για το θέμα αυτό υπάρχουν εξελίξεις. Μιλάμε για τη δημιουργία όπως προανέφερα στην Καλαμάτα, Διεθνούς Εκπαιδευτικού Κέντρου Πτήσεων.

Έθεσα στον Υπουργό και πάλι, όπως είχα κάνει και σε προηγούμενη συνάντησή μας ερωτήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και οι απαντήσεις του νομίζω είναι ξεκάθαρες. Είναι προφανές ότι σχετικά θα ενημερωθεί και το Δημοτικό Συμβούλιο στην ερχόμενη συνεδρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages