Ρεκόρ βροχόπτωσης σε 3 περιοχές της Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ρεκόρ βροχόπτωσης σε 3 περιοχές της Μεσσηνίας

Ρεκόρ βροχόπτωσης σε 3 περιοχές της Μεσσηνίας

Share This


 
Τρεις περιοχές της Μεσσηνίας καταγράφουν αυτή την ώρα πανελλαδικό ρεκόρ βροχόπτωσης. Η κακοκαιρία που ξεκίνησε από χθες, έκανε σήμερα ακόμα περισσότερο αισθητή την παρουσία της στο Νομό μας με συνεχείς βροχές κατά τόπους. Αποτέλεσμα, σε τρεις περιοχές που βρέχει ασταμάτητα από τη νύχτα, να σημειώνονται υψηλά ποσοστά βροχής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, μέχρι αυτή την ώρα (11.45) έχουν πέσει 55 χιλιοστά νερού στην Αλαγονία, 46mm στην Κυπαρισσία και 44mm στα Φιλιατρά.

ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Στους 12,6 βαθμούς Κελσίου και υπό βροχή η θερμοκρασία αυτή την ώρα (11.50) στην Καλαμάτα, ενώ στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας στους 11,6 βαθμούς. Την ίδια ώρα, μόλις 6,8 βαθμούς Κελσίου δείχνει ο υδράργυρος στην Αλαγονία, που δέχεται και την περισσότερη βροχή από όλο τον Νομό. Στο μεταξύ, 10,9 δείχνει το θερμόμετρο στο Κοπανάκι, και 12 βαθμούς Κελσίου έχει η Κυπαρισσία. Στους 13,4 βαθμούς, η υψηλότερη θερμοκρασία για τη Μεσσηνία, αυτή την ώρα, στην Καρδαμύλη.

ΑΛΑΓΟΝΙΑ: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΒΡΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Να σημειωθεί οτι το δίκτυο stravon.gr, που επίσης καταγράφει σε real time τις καιρικές συνθήκες ,δίνει ακόμα μεγαλύτερα ύψη βροχής στα χωριά του Ταϋγέτου: 65,2 χιλιοστά βροχής στην Αλαγονία, που αποτελεί για αυτή την ώρα (12.00) την υψηλότερη ποσότητα βροχής στην Πελοπόννησο. Και καθώς η μέρα είναι σε εξέλιξη, αναμένεται, τα ποσοστά αυτά μέχρι το βράδυ να έχουν ανέβει ακόμα περισσότερο, εφόσον συνεχιστεί με την ίδια ένταση η κακοκαιρία.

Μαίρη Περδικέα messinialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages