ΗΧΗΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS
ΗΧΗΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΗΧΗΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Share This

 


Η Κυβέρνηση αφήνει ΟΛΟΥΣ τους ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ -ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Μόνο ως ανέκδοτο θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών και στελεχών του Υπ. Παιδείας ότι η αναγκαστική τηλεκπαίδευση, που ξεκινά από σήμερα σε όλα τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, είναι καθ όλα έτοιμη τονίζει σε ηχηρή ανακοίνωσή της η Ένωση Γονέων Καλαμάτας καθώς σε όλη την Μεσσηνία τα προβλήματα είναι πλέον καθμηερινά...

Μάλιστα τονίζει ότι "Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η εξ αποστάσεως εκπαίδευση και το σύστημα «έπεσε» με αποτέλεσμα χιλιάδες μαθητές να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα.

Η Κυβέρνηση, χωρίς να έχει εξασφαλίσει τις υποδομές και τον τεχνολογικό εξοπλισμό για κάθε μαθητή ώστε απρόσκοπτα να μπορεί να συμμετάσχει στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση ορίζει υποχρεωτική την τηλεκπαίδευση με συνέχεια της διδακτικής ύλης και καταχώρηση απουσιών στους μαθητές.

Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πόσο δίκιο είχαν οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί που διεκδικούσαν ουσιαστικά μέτρα για την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων"

Η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων του δήμου Καλαμάτας καλεί το Υπουργείο Παιδείας, επιτέλους, έστω και τώρα, να ακούσει μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς και να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Καλούμε όπως αναφέρει "το Υπουργείο να στείλει σχετική εγκύκλιο για μη καταγραφή απουσιών και παράλληλα να προμηθεύσει τον κατάλληλο ηλεκτρονικό εξοπλισμό στους μαθητές. Είναι αυτονόητο ότι η αναβάθμιση του ΠΣΔ και των δυνατοτήτων της τηλεκπαίδευσης, όσο καθυστερεί φέρει την ευθύνη της Κυβέρνησης που τόσους μήνες δεν πήρε κανένα ουσιαστικό μέτρο για τα σχολεία και τη μόρφωση   όλων των μαθητών."

Υ.Γ. ακόμα περιμένουμε τα 1.000 Laptop της Περιφέρειας Πελοποννήσου. ΓΙΑΝ. ΜΠ

C:\Users\Γρηγόρης\Desktop\Screenshot_1.png

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages