Η ανήθικη πολιτική αντίληψη του Δημάρχου Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η ανήθικη πολιτική αντίληψη του Δημάρχου Καλαμάτας

Η ανήθικη πολιτική αντίληψη του Δημάρχου Καλαμάτας

Share This

 


Γράφει ο Παναγιώτης Χειλάς 

Στην επερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας την Δευτέρα 19/10/2020 ο συνδυασμός των 60+ υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με τον συνδυασμό του κ. Βασιλόπουλου Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας, καθώς και οι εκλεγμένοι αιρετοί του, καλούνται να είναι σε θέση να έχουν συνεπή πολιτική στάση στα ακόλουθα σημεία:

1.   Οι 60+ υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον κ. Βασιλόπουλο οφείλετε να πάρετε προσωπικά έναςένας και μιαμια τηλέφωνο τον κ. Κουκούτση, πριν προφυλακιστεί, και να του ζητήσετε συγγνώμη για τους πολιτικά ανήθικους χαρακτηρισμούς (φασιστοειδή, κλπ) από τον νυν δήμαρχο Καλαμάτας Θ. Βασιλόπουλο. Τους συνεργάτες σας να μάθετε να τους τιμάτε, όχι να τους διασύρετε, για να μην διασυρθείτε οι ίδιοι/ίδιες. Πολιτικές κατσαρίδες, που άνοιξε το καπάκι του βόθρου και τρέχετε να κρυφτείτε στο σκοτάδι μη σας πουν ότι ζείτε μέσα στην πολιτική δυσοσμία.

2.  Για το χρονικό διάστημα 2019-2020 αναιρείται, εμπράκτως από την ελληνική δικαιοσύνη, κάθε προσπάθεια – δήλωση του νυν δημάρχου Καλαμάτας να προσάψει στις αντιπολιτεύσεις του Δήμου ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ για πολιτική συνεργασία. Ακόμα συγγνώμη για τις θλιβερές αλλεπάλληλες δηλώσεις του – καλέσματα συνεργασίας, δεν έχει ζητήσει. Δεν κάνεις συνεργασίες με έναν πολιτικό εγκληματία. Πόσο μάλλον με έναν κανονικό εγκληματία.

3.   Για το χρονικό διάστημα 2020-2023 αναιρείται εξ’ ορισμού κάθε επερχόμενο κάλεσμα για πολιτική συνεργασία των αντιπολιτεύσεων με την παράταξη του δημάρχου Καλαμάτας, γιατί είναι παραπάνω από προφανές ότι ο άνθρωπος είναι πολιτικά αεριτζής. Δεν μπορείς να συνεργαστείς με έναν πολιτικό φορέα, όταν βλέπεις την απεχθή αντιμετώπιση των πάλαι ποτέ συνεργατών του.

Ο νυν Δήμαρχος Καλαμάτας καλείται τη Δευτέρα να εξηγήσει στο σώμα τον όρο «φασιστοειδή» που χρησιμοποίησε σε πρόσφατες δηλώσεις του για να χαρακτηρίσει, πολιτικά ξεδιάντροπα, μέρος των υποστηρικτών του στη 2η Κυριακή των εκλογών του 2019. Αν ο δήμαρχος Καλαμάτας θεωρεί ότι είναι σε θέση να δηλώνει δημόσια  και  απροκάλυπτα ότι οι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής είναι φασιστοειδή, και ότι τους αποστρέφεται, καλείται να εξηγήσει στο σώμα την ερχόμενη Δευτέρα την παρουσία του εν ενεργεία αντιδημάρχου του, Ιωάννη Μπάκα, σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην επισυναπτόμενη φωτογραφία. Ο αντιδήμαρχός σας κύριε Βασιλόπουλε είναι κι αυτός φασιστοειδές ή είναι κι αυτός ένας πολιτικά χρήσιμος ηλίθιος, όπως και οι υποστηρικτές του νυν χαρακτηρισμένου εγκληματία κ. Κουκούτση από την ελληνική δικαιοσύνη; Οι πολιτικοί σας συνεργάτες; Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας ο κ. Πολίτης (που δεν καταλαβαίνει ότι το λειτούργημα και τις αξίες του δασκάλου οφείλει να τις υπηρετεί εφόρου ζωής και κακώς δεν έχει παραιτηθεί ακόμα); Μήπως αποδοθούν και σε αυτούς τίτλοι τιμής στο μέλλον, καθώς και σε άλλα μέλη του συνδυασμού σας;


Ο Παναγιώτης Χειλάς είναι Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages