ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ αύξηση των διασωληνωμένων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ αύξηση των διασωληνωμένων

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ αύξηση των διασωληνωμένων

Share This


 Πότε θα γίνει άρση του lockdown; Αυτό είναι το ερώτημα που βρίσκεται στη σκέψη όλων, αν και οι αριθμοί που ανακοινώνονται κάθε μέρα από τον ΕΟΔΥ δείχνουν ότι δεν πάμε σε άρση των περιορισμών στις 30 Νοεμβρίου, αλλά σε παράταση, καθώς ειδικά στη Β. Ελλάδα δεν έχει μειωθεί το επιδημιολογικό φορτίο. Μάλιστα οι ειδικοί λένε ότι αναμένουν αύξηση των διασωληνωμένων τις επόμενες ημέρες.

Στον προγραμματισμό της κυβέρνησης είναι πάντως τα σχολεία να είναι τα πρώτα που θα ανοίξουν και όπως εξήγησε σήμερα η Νίκη Κεραμέως, αυτό θα γίνει σε δόσεις, με τα δημοτικά να βγαίνουν πρώτα από το lockdown.

Μετά τα σχολεία θα ακολουθήσει το λιανικό εμπόριο και στο τέλος η εστίαση, μια ανάσα -από ό,τι φαίνεται- πριν τα Χριστούγεννα. Ωστόσο οι φετινές γιορτές θα είναι εντελώς διαφορετικές: δεν θα επιτρέπονται  οι διασκεδάσεις του παρελθόντος, αλλά θα παμε σε άνοιγμα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος μόνο με καθήμενους, δηλαδή 4 άτομα το μέγιστο ανά τραπέζι, με τη λήψη αποστάσεων μεταξύ των τραπεζιών και χωρίς μουσική.

Οι ειδικοί πάντως επισημαίνουν σε κάθε τόνο το εξής: Ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεφύγει εντελώς η κατάσταση και να δούμε πρωτόγνωρες εικόνες. Το παν είναι να τηρηθούν τα μέτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages