Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αρωγός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αρωγός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αρωγός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Share This

 Συνάντηση στο γραφείο της Διοικήτριας της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας είχαν σήμερα Δευτέρα 16/11/2020, η Διοικήτρια κ.Ελένη Αλειφέρη με τον κ.Άγγελο Χρονά, Γενικός Χειρουργός και Περιφερειακός Σύμβουλος, εντεταλμένο για θέματα Υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος.

Ο κ.Χρονάς ενημερώθηκε από την Διοικήτρια για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Νοσοκομείου και του πρόσθετου ρόλου του ως COVID Νοσοκομείου. Η Διοικήτρια κ.Αλειφέρη αναφέρθηκε στην ανάγκη προμήθειας πρόσθετου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου που θα αναβαθμίζει την ασφάλεια των νοσηλευομένων ασθενών και του προσωπικού και επιπλέον θα διευκολύνει και θα επιταχύνει την διαδικασία περίθαλψης των περιστατικών.

Ο κ.Χρονάς διαβεβαίωσε την Διοικήτρια ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου στέκεται αρωγός στις ανάγκες της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας και την πρόθεση του Περιφερειάρχη κ.Νίκα για την άμεση υλοποίηση αιτημάτων που αφορούν τις δράσεις υποστήριξης και αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών στα πλαίσια αντιμετώπισης της πανδημίας COVID 19. Επίσης εξέφρασε την βαθιά του ευγνωμοσύνη σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, που αυτές τις δύσκολες στιγμές καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες στο μεγάλο αγώνα κατά της πανδημίας υπηρετώντας το πολύτιμο αγαθό της υγείας.

Με τη σειρά της η Διοικήτρια κ.Αλειφέρη αναφέρθηκε στην αμέριστη στήριξη της Περιφερειακής Αρχής προς το Νοσοκομείο Καλαμάτας και ευχαρίστησε προσωπικά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Παναγιώτη Νίκα για την πολύτιμη στήριξη και την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα του Νοσοκομείου που σχετίζονται με τις προϋποθέσεις διαχείρισης και νοσηλείας επιβεβαιωμένων ασθενών Covid-19 όπως επίσης και σε αιτήματα αναγκαίων απαραίτητων παρεμβάσεων για τη νοσηλεία διασωληνωμένων περιστατικών.

Η βοήθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε υλικοτεχνική υποδομή και η καθημερινή μέριμνα ζητημάτων που αφορούν στην αντιμετώπιση της πανδημίας είναι καθοριστική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages