Σύμβαση για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Γυμνασίου-Λυκείου Χώρας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σύμβαση για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Γυμνασίου-Λυκείου Χώρας

Σύμβαση για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Γυμνασίου-Λυκείου Χώρας

Share This

 


Με κύριο σκοπό τη μείωση της εξάρτησης του Γυμνασίου-Λυκείου Χώρας του Δήμου Πύλου-Νέστορος από εξωτερικές πηγές ενέργειας, υπεγράφη η σύμβαση για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης, προϋπολογισμού 272.903,22 € πλέον ΦΠΑ.

Η σύμβαση υπογράφηκε την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου, από τον δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας  «GEOGENESIS Α.Ε.» Ευγένιο Παπαδόπουλο.

Εκτενέστερα, τα κτίρια για τη θέρμανσή τους χρησιμοποιούν λέβητες πετρελαίου. Οι καταναλώσεις που έχουν αφορούν την ηλεκτρική ενέργεια και οφείλονται στο φωτισμό και τη θέρμανση. Σ’ αυτή την κατεύθυνση, οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν την προσθήκη θερμομόνωσης στις αίθουσες και την αντικατάσταση των υφιστάμενων κουφωμάτων με θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα, την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος και φωτιστικών σωμάτων με αντίστοιχα LED, καθώς και την προσθήκη συστημάτων ανίχνευσης κίνησης και μείωσης της έντασης φωτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages