Χρηματικό ποσό για τη μικρή Αναστασία από Διοίκηση, Ιατρούς και Εργαζομένους του Νοσοκομείου Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Χρηματικό ποσό για τη μικρή Αναστασία  από Διοίκηση, Ιατρούς και Εργαζομένους του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Χρηματικό ποσό για τη μικρή Αναστασία από Διοίκηση, Ιατρούς και Εργαζομένους του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Share This


 Το χρηματικό ποσό των 3.411€ που συγκεντρώθηκε για τη μικρή Αναστασία από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας, των Ιατρών και του Σωματείου Εργαζομένων και  υπαλλήλων του Νοσοκομείου, παραδόθηκε σήμερα Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020, στην εκπρόσωπο της οικογένειας για την ανάρρωσή της, στο σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Σε ανακοίνωση επισημαίνεται:

Με τις ευχές και τις σκέψεις μας στην ταχεία ανάρρωσή της μικρής Αναστασίας, παραδόθηκε σήμερα Παρασκευή 6/11/2020, στην εκπρόσωπο της οικογένειας, δικηγόρο κ. Λιόκουρα Αναστασία, το ποσό των 3.411 € που συγκεντρώθηκε εθελοντικά, με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Νοσοκομείου, των Ιατρών Εμμανουέλας Γιαννακάκη και Ελισάβετ Κότση του Σωματείου Εργαζομένων και των υπαλλήλων του Νοσοκομείου μας, ως ένδειξη αλληλεγγύης στο σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η παράδοση έγινε παρουσία της Διοικήτριας του Γ.Ν. Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη και της επιτροπής που είχε οριστεί για σκοπό αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages