Τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορονοϊού παρέδωσε o Στ. Αναστασόπουλος στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορονοϊού παρέδωσε o Στ. Αναστασόπουλος στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας

Τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορονοϊού παρέδωσε o Στ. Αναστασόπουλος στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας

Share This


 Τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορονοϊού (Rabittestπαρέδωσε σήμερα το πρωί, 21 Οκτωβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος στον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας Βασίλη Σπηλιώτη.

Μετά από την πρόσφατη πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την υποστήριξη, στον τομέα του περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού, τόσο των αθλητικών σωματείων όσο και των εργατών τρίτων χωρών, έφτασαν σήμερα τα πρώτα τεστ που αφορούν την διενέργεια ελέγχων στα αθλητικά σωματεία. Η ΕΠΣ Μεσσηνίας παρέλαβε το 60% του συνόλου των τεστ και αυτό γιατί θα καλύψει ελέγχους σε όλες τις ομάδες ποδοσφαίρου της Μεσσηνίας. Στη συνέχεια θα παραδοθούν ανάλογα τεστ και σε άλλους αθλητικούς φορείς.

Παράλληλα σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, ως πλέον αρμόδιος και διαπιστευμένος φορέας στη διαχείριση θεμάτων covid, θα πραγματοποιηθούν τα τεστ στους αθλητές.

Ο Αντιπεριφερειάρχης σε δηλώσεις του ανέφερε για τη σπουδαιότητα της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας, η οποία μάλιστα υλοποιείται σε μια συγκυρία με ανησυχητικά δείγματα για την περιοχή μας. Ανέφερε επίσης τη συνεργασία που έχει η Περιφέρεια με τα Κέντρα Υγείας, τα οποία με εξειδικευμένο προσωπικό θα βοηθήσουν να υλοποιηθεί η πρωτοβουλία αυτή με αξιοπιστία και παράλληλα με ταχύτητα, λόγω του ότι τα Κέντρα Υγείας έχουν ικανοποιητική γεωγραφική διασπορά στη Μεσσηνία. Τόνισε χαρακτηριστικά – εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να κάνουμε το καθήκον μας, όλοι μαζί όμως οφείλουμε να κάνουμε τα αυτονόητα, τηρώντας τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Στην παρέμβασή του ο κ. Σπηλιώτης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη για τις ταχύτατες και άμεσες ενέργειές τους στην υποστήριξη των αθλητικών σωματείων του Νομού σε μια συνολική προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού.

Διενέργεια Rabittestσε ποδοσφαιρικές ομάδες

Αργά το μεσημέρι σήμερα, 21 Οκτωβρίου, ξεκίνησε στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, η διενέργεια τεστ στις ποδοσφαιρικές ομάδες της Καλαμάτας, του Διαβολιτσίου και του Παμίσου. Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας και συνεχάρη, για την άμεση ανταπόκριση τον Δ/ντή κ. Παναγιώτη  Κατσαφάδο και όλο το προσωπικό που και εκτός ωραρίου συνεχίζουν να εργάζονται στον τομέα του περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages