Γ.Σ. ελαιοτριβέων: Με προβληματισμό ξεκινάει η ελαιοκομική περίοδο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Γ.Σ. ελαιοτριβέων: Με προβληματισμό ξεκινάει η ελαιοκομική περίοδο

Γ.Σ. ελαιοτριβέων: Με προβληματισμό ξεκινάει η ελαιοκομική περίοδο

Share This


 Με επίκεντρο της συζήτησης το πρόβλημα που έχει προκύψει , με τα πυρηνελουργεία και τα περιοριστικά μέτρα που τους έχουν υποβληθεί, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου των ελαιοτριβέων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος υπογράμμισε ότι τις επόμενες ημέρες και μετά την υποβολή των υπομνημάτων από ελαιοτριβείς και πυρηνελουργούς θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Ο βουλευτής Περικλής Μαντάς σημείωσε ότι η μοναδική λύση του προβλήματος είναι η μετεγκατάστασή των πυρηνελουργείων.

Ενώ ο επικεφαλής της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Πελοποννήσου Θανάσης Πετράκος , πρότεινε τρόπους αντιμετώπισης,  υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να εξεταστεί η λύση που δόθηκε στην Τοσκάνη .

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος κ. Τσουκαλάς σημείωσε ότι η Περιφέρεια είναι στο πλάι των ελαιοτριβέων και θα αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα προκύψουν.

Τέλος ο  πρόεδρος των ελαιοτριβέων κ. Ηλιάδης εξέφρασε τον προβληματισμό του, καθώς η ελαιοκομική περίοδος ξεκινάει και ακόμα δεν έχει δοθεί λύση στο ζήτημα των πυρηνελουργείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages