Πετράκος: στο Πε.Συ. η λειτουργία των πυρηνελαιουργείων, ο κορονοϊός & η έκθεση ορκωτών λογιστών για Πελοπόννησο Α.Ε. - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS
Πετράκος: στο Πε.Συ. η λειτουργία των πυρηνελαιουργείων, ο κορονοϊός & η έκθεση ορκωτών λογιστών για Πελοπόννησο Α.Ε.

Πετράκος: στο Πε.Συ. η λειτουργία των πυρηνελαιουργείων, ο κορονοϊός & η έκθεση ορκωτών λογιστών για Πελοπόννησο Α.Ε.

Share This

 


Τρία θέματα προτείνουν  οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας, να ενταχθούν στην ημερήσια διάταξη και να συζητηθούν στη προσεχή συνεδρίαση του Πε.Συ. Πελοποννήσου.

Τα θέματα αυτά είναι:

 1. Το θέμα της λειτουργίας των πυρηνελαιουργείων.
 2. Το θέμα της συμβολής της Περιφέρειας αλλά και των προτάσεων της προς την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.
 3. Το θέμα της έκθεσης των ορκωτών λογιστών για την Πελοπόννησο Α.Ε.

Ακολουθεί η πλήρης επιστολή του κ. Πετράκου:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠεΣυΠ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

          Προς:

 1. τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα Παναγιώτη
 2. Τον Πρόεδρο και τα μέλη του προεδρείου του
  Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου
 • κ. Σκαντζό Μανώλη , Πρόεδρο
 • κ. Γκούνη Απόστολο, Αντιπρόεδρο
 • κ. Ράλλη Γεώργιο, Γραμματέα

Κύριε Πρόεδρε και κύριοι μέλη του Προεδρείου,

Με έκπληξη είδαμε ότι στην ημερήσια διάταξη της προσεχούς συνεδρίασης του ΠεΣυΠ (Τετάρτη 14/10/2020), δεν συμπεριλαμβάνονται ως θέματα της ημερησίας διάταξης δύο σημαντικά θέματα τα οποία είχε αποδεχθεί ο κ. Περιφερειάρχης και είχε δεσμευτεί πως θα συζητηθούν.

 1. Το θέμα: Της συμβολής της Περιφέρειας αλλά και των προτάσεων της προς την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Το θέμα αυτό είχε συμφωνηθεί πως είναι επείγον και λόγω της έξαρσης της πανδημίας και λόγω της ελαιοσυγκομιδής και της συγκομιδής των εσπεριδοειδών. Σας είχε μάλιστα ο κ. Περιφερειάρχης επισημάνει ότι πρέπει να καλέσετε και τον Διευθυντή της διεύθυνση υγείας κ. Βασίλη Διαμαντόπουλο.
 2. Το θέμα της λειτουργίας των πυρηνελαιουργείων και των αποφάσεων του κ. Περιφερειάρχη. Το θέμα αυτό είναι υπερεπείγον λόγω της έναρξης της ελαιοσυγκομιδής.

Ζητάμε  συνεπώς  , να γίνει ορθή επανάληψη της πρόσκλησης και να ενταχθούν τα δύο (2) ανωτέρω θέματα στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της 14ης Οκτωβρίου.

 

 1. Επιπλέον πρέπει να δεσμευθείτε, αφού αυτό το ζήτησαν εκτός από εμάς και οι κ. Τατούλης και Δέδες, ότι θα εντάξετε στην ημερήσια διάταξη το θέμα της έκθεσης των ορκωτών λογιστών για την Πελοπόννησο Α.Ε. ή να έρθει στην επόμενη συνεδρίαση εφόσον αυτή θα γίνει εντός του Οκτωβρίου και οπωσδήποτε πριν τη γενική συνέλευση της Πελοπόννησος Α.Ε. Δεν είναι δυνατόν για το θέμα αυτό να γίνεται «ανταλλαγή πυρών» μεταξύ των κ. Νίκα και Τατούλη σε κάθε συνεδρίαση και το θέμα να μην έρχεται προς συζήτηση.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

Θανάσης Πετράκος

Δημοσθένης Δρούγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages