Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην Μεσσηνία

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην Μεσσηνία

Share This

 


Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα στην Μεσσηνία, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Ειδικότερα

Την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται:

  1. στα αρδευτικά της περιοχής Τ.Κ. Ζευγολατειού, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες   τεχνικές  εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 10.2020 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και από ώρα 13:00 έως 15:30.
  2. στα αρδευτικά της περιοχής Μπούκας, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες   τεχνικές  εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 10.2020 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και από ώρα 08:00 έως 15:00.
  3. στην Τ.Κ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες   τεχνικές  εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 10.2020 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και από ώρα 13:00 έως 14:00.

 

Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στα αρδευτικά της περιοχής Μπούκας, ότι  για να εκτελεστούν απαραίτητες   τεχνικές  εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 13.10.2020 ημέρα ΤΡΙΤΗ και από ώρα 08:00 έως 15:00.

 

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις Τ.Κ. ΝΕΟΧΩΡΙΟ ΙΘΩΜΗΣ – ΜΙΛΑ – ΖΕΡΜΠΙΣΙΑ – ΧΡΥΣΟΤΟΠΟΣ – ΚΕΦΑΛΙΝΟΥ – ΡΕΥΜΑΤΙΑ, καθώς και σε αρδευτικά των περιοχών Μελιγαλά, Ανθούσας, Βαλύρας & Μαυρομματίου Ιθώμης, ότι  για να εκτελεστούν απαραίτητες   τεχνικές  εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 14.10.2020 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και από ώρα 08:00 έως 16:00.

 

  • Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να   θεωρούνται ότι  ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages