Γ. Λάσκαρης για τις συνεδριάσεις του Δ. Σ. Μεσσήνης: “Δια περιφοράς προσπερνάμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πολιτών» - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS
Γ. Λάσκαρης για τις συνεδριάσεις του Δ. Σ. Μεσσήνης: “Δια περιφοράς προσπερνάμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πολιτών»

Γ. Λάσκαρης για τις συνεδριάσεις του Δ. Σ. Μεσσήνης: “Δια περιφοράς προσπερνάμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πολιτών»

Share This

 


Την έντονη αντίδρασή του εξέφρασε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επανεκκίνηση για τον Δήμο Μεσσήνης» και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης Γιάννης Λάσκαρης, για την επιλογή της δημοτικής αρχής να πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου δια περιφοράς.

Συγκεκριμένα ο κ. Λάσκαρης σε γραπτή του δήλωση αναφέρει μεταξύ άλλων ότι:  “Δια περιφοράς δυστυχώς προσπερνάμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πολιτών, δεν τους αντιπροσωπεύουμε και υποβιβαζουμε την αξία των δημοτικών συμβουλίων. Τέλος επιμένω για άλλη μια φορά στην πρόταση μου για την ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων μέσα από το διαδίκτυο.”

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του κ. Λάσκαρη:

“Δημόσια και ύστερα από ένα εύλογο διάστημα αναμονής και καθώς ως επικεφαλής έχω χρέος στους συμπολίτες μου να τοποθετηθώ για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα στο ζήτημα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλώνω πως δια περιφοράς δεν δύναται πλέον να λειτουργήσουν προς όφελος του Δήμου οι συνεδριάσεις. Οι πολίτες αναμένουν τις τοποθετήσεις μας και τις παρεμβάσεις μας αλλά και να μας αξιολογήσουν όπως έχουν δικαίωμα άλλωστε για τον θεσμικό ρόλο που μας επέλεξαν. Από τη θέση του γραμματέα του Δημοτικού συμβουλίου δηλώνω πως επιλέχθηκε ο λιγότερο αποδοτικός τρόπος για τη λειτουργία ενός δημοτικού συμβουλίου από όσους έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε αυτό το διάστημα. Δια περιφοράς δυστυχώς προσπερνάμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πολιτών, δεν τους αντιπροσωπεύουμε και υποβιβαζουμε την αξία των δημοτικών συμβουλίων. Τέλος επιμένω για άλλη μια φορά στην πρόταση μου για την ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων μέσα από το διαδίκτυο.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages