Κουμπαράς Αλληλεγγύης από τον «Ευκλή» για την μικρή πεζοπόρο Αναστασία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κουμπαράς Αλληλεγγύης από τον «Ευκλή» για την μικρή πεζοπόρο Αναστασία

Κουμπαράς Αλληλεγγύης από τον «Ευκλή» για την μικρή πεζοπόρο Αναστασία

Share This


 Κουμπαρά Αλληλεγγύης για τη μικρή Αναστασία θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας ”Ο Ευκλής”, προκειμένου να την βοηθήσουν να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας της.

Στην ανακοίνωση του Συλλόγου επισημαίνεται ότι η μικρή Αναστασία συμμετείχε σε εξορμήσεις του Συλλόγου μαζί με τους γονείς της.

Συγκεκριμένα,  συμμετείχε στην ορειβατική ανάβαση στον Άγιο Γεώργιο της Αρτεμισίας. Την ημέρα εκείνη παρ΄ όλο τον βροχερό καιρό, η μικρή πεζοπόρος αντεπεξήλθε τέλεια και έφτασε κατενθουσιασμένη στην κορυφή. Ακολούθησαν κι άλλες εξορμήσεις όπως στο Μαίναλο, όπως στην πρόσφατη, το 2020, εξόρμηση στον Αρκαδικό ποταμό κ.ά.

Επίσης, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι όλοι οι πεζοπόροι και οι ορειβάτες του ”Ευκλή”, θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, προκειμένου, να βοηθήσουν, να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας της.

Τον σφραγισμένο κουμπαρά, θα τον παραδώσουν στους γονείς της μικρής Αναστασίας, στα γραφεία του συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε ότι  η μικρή Αναστασία είναι 7 ετών, μαθήτρια της Β΄  τάξης και πρέπει το συντομότερο δυνατό να χειρουργηθεί στον εγκέφαλο στις Η.Π.Α. Για την δύσκολη αυτή επέμβαση απαιτείται το ποσό των 700.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages