18 Οκτωβρίου στην Καλαμάτα οι Αναπτυξιακοί Αγώνες Στίβου Πελοποννήσου, από τον ΓΣ Ακρίτα 2016 - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS
 18 Οκτωβρίου στην Καλαμάτα οι Αναπτυξιακοί Αγώνες Στίβου Πελοποννήσου, από τον ΓΣ Ακρίτα 2016

18 Οκτωβρίου στην Καλαμάτα οι Αναπτυξιακοί Αγώνες Στίβου Πελοποννήσου, από τον ΓΣ Ακρίτα 2016

Share This

 


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ακρίτας 2016 με την στήριξη του Δήμου Καλαμάτας διοργανώνει τους 1ους Αναπτυξιακούς Αγώνες Στίβου Πελοποννήσου για αναπτυξιακές ηλικίες μέχρι 16 ετών, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στο Εθνικό Στάδιο Καλαμάτας.

Οι αγώνες είναι ανοιχτοί σε συλλόγους της Περιφέρειας Πελοποννήσου / OPEN, με όριο συμμετοχών από αγωνιστικές ομάδες, χωρίς θεατές και θα τηρηθεί κάθε μέτρο προφύλαξης από τον covid-19. Δείτε την προκήρυξη των αγώνων στην ιστοσελίδα http://akritastivos.gr/peloponnese-games/

Ήδη έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους πολλοί σύλλογοι όπως: ΓΣ Αρκαδίας, ΓΣ Ακρίτας 2016, ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου, ΣΔΥ Αργολίδας, Γ.Σ.Μ. Λύκαια Μεγαλόπολης, Α.Ο. Μεγαλόπολης, ΓΣ Γυθείου, Δρυόπες Κρανιδίου.

Στους αγώνες θα δοθούν μετάλλια σε όλα τα παιδιά, θα υπάρχει ιατρική κάλυψη και υψηλό επίπεδο οργάνωσης. Παράλληλες δράσεις είναι η επίδειξη άλματος επί κοντώ με την παρουσία διακεκριμένων πρωταθλητών, ενώ το απόγευμα της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί pasta party στους χώρους του Elite city Resort, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν και την υπέροχη συλλογή Ολυμπιακών ενθυμίων.

Η οργάνωση της νέας σειράς ημερίδων στίβου έρχεται για να συμβάλει σημαντικά στην καλύτερη προετοιμασία των παιδιών για τα Διασυλλογικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΣΕΓΑΣ.

Οι Αναπτυξιακοί Αγώνες έχουν στόχο να αποτελούν κίνητρο συνεχούς εξέλιξης και αξιολόγησης των επιδόσεων των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages