ΚΑΥΤΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΚΑΥΤΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

ΚΑΥΤΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Share This


 Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου θα γίνει η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας με μοναδικό θέμα τον “Έλεγχο της Δημοτικής Αρχής”. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα,  στο Αμφιθέατρο “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” και θα είναι και πάλι κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορονοϊού.

Κατά την συνεδρίαση ο Δήμαρχος Καλαμάτας θα δεχθεί τις ερωτήσεις της Αντιπολίτευσης λόγω της διαδικασίας που ακολουθήθηκε την προηγούμενη συνεδρίαση για τα Αρχαία της Υπαπαντής και δεν έγιναν για να κερδηθεί χρόνος.

“Στοχευμένες και περιορισμένες αλλαγές”

Σχετικά με τις αλλαγές προσώπων σε διάφορες θέσεις θα υπάρξουν περιορισμένες αλλαγές και δεν θα είναι “σαρωτικός ο ανασχηματισμός”, αφού δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές και περιθώρια. Κυρίως θα γίνουν ανακατατάξεις σε καθήκοντα με τον Δήμαρχο να αναλαμβάνει επιπλέον πρωτοβουλίες και προβλεπόμενες εξουσίες που δεν έκανε χρήση το πρώτο έτος και θα γίνουν προσπάθειες να αυξηθεί η πλειοψηφία, με την προσθήκη νέων προσώπων. Ήδη έχουν γίνει επαφές κι ακόμα συνεχίζονται, με τον “σίγουρο” Παύλο Κλάδη που ήταν ο πρώτος που ενσωματώθηκε στην παράταξη του Δημάρχου προερχόμενος από διαφορετικό συνδυασμό της εκλογής του, με τον Ανδρέα Καραγιάννη, τον Γιάννη Ζαφειρόπουλο και την Μαρία Αγγελή να έχουν βρει κάποιο έδαφος συνεργασίας. Στους Αντιδημάρχους το βέβαιο είναι ότι θα γίνει μια αλλαγή προσώπου κι από εκεί και πέρα όλα είναι ανοικτά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages