Καλαμάτα: Ενισχύθηκε ο στόλος οχημάτων της Δημοτικής Αστυνομίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καλαμάτα: Ενισχύθηκε ο στόλος οχημάτων της Δημοτικής Αστυνομίας

Καλαμάτα: Ενισχύθηκε ο στόλος οχημάτων της Δημοτικής Αστυνομίας

Share This
Με δύο πλήρως εξοπλισμένες μοτοσικλέτες ενισχύθηκε ο στόλος οχημάτων της Δημοτικής Αστυνομίας. Σήμερα, Παρασκευή 28 Αυγούστου , έγινε η παραλαβή από την αρμόδια Υπηρεσία, παρουσία του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος ανέφερε:
«Η δημοτική αστυνομία αποτελεί ένα αναγκαίο εργαλείο για τη λειτουργία του Δήμου. Η συμβολή των δημοτικών αστυνόμων είναι σημαντική προκειμένου να επικρατεί στην πόλη η απαραίτητη ευταξία και στην κατεύθυνση αυτή είναι αναγκαία η διαρκής ενίσχυση της εν λόγω δομής.
Σήμερα στην Δημοτική Αστυνομία της Καλαμάτας υπηρετούν 20 άτομα με επικεφαλής τον Γιώργο Πετρόπουλο. Στη διάθεση των υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας έχουμε 2 ΙΧ οχήματα, ένα ημιφορτηγό 4×4, καθώς και ποδήλατα. Σήμερα δε ενισχύεται ο στόλος με 2 πλήρως εξοπλισμένες μοτοσικλέτες που θα βοηθήσουν επιχειρησιακά τους δημοτικούς αστυνόμους.
Να υπενθυμίσω ότι η Δημοτική Αστυνομία δεν καλύπτει μόνο ανάγκες που άπτονται του κυκλοφοριακού της πόλης. Πέραν από την ελεγχόμενη στάθμευση, όπου η Δημοτική Αστυνομία διαθέτει πληροφοριακό σύστημα αυτοματοποιημένης διαχείρισης κλήσεων, έχει αρμοδιότητες ελέγχων σε καταστήματα και κοινόχρηστους χώρους, συνδράμει στη λειτουργία άλλων υπηρεσιών του Δήμου, καθώς και σε εκδηλώσεις σε όλο το Δήμο. Επίσης η Δημοτική Αστυνομία διενεργεί ελέγχους με στόχο την πάταξη φαινομένων παρεμπορίου, ενώ την περίοδο αυτή προετοιμαζόμαστε ενόψει της λειτουργίας του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου, για το οποίο άλλωστε χθες υπέγραψα με τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη το μνημόνιο συνεργασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages