ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΑΞΙΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΑΞΙΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΑΞΙΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

Share This
Επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις σημείωσε όμως και η ιστοσελίδα μας. 10ος κατά σειρά επιτυχίας περνά την πύλη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη σχολή διοίκησης Eπιχειρήσεων και Oργανισμών στην Καλαμάτα ο δημοσιογράφος και Μέλος της ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων..Γ.Μποζίκας.
Η δήλωση του Γιάννη Μποζίκα είναι η ακόλουθη με σαφές μήνυμα: 
“Αρχικά  συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες σε όλα τα σχολεία στη Μεσσηνία. Στηρίζουμε την Καλαμάτα, στηρίζουμε την Μεσσηνία, στηρίζουμε το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου που αποτελεί κεκτημένο για το Νομό μας, εξάλλου αυτό είναι το αυτονόητο.
Τα πανεπιστημιακά ιδρύματα στο νομό μας έχουν επικοδομησει την εξακτίνωση της γνώσης  για το μέλλον και τις τύχες αυτού του κόσμου και θα ήθελα απευθυνόμενος στους νέους επιτυχόντες να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία και παράλληλα την μεγάλη ευχή να προκόψουν και να γίνουν άριστοι στον τομέα τους καθώς είναι αυτοί που θα οδηγήσουν την χώρα μας και τις τύχες της στις επόμενες γενιές. 
Είναι δεδομένο ότι η γνώση είναι δύναμη και τελικά το ‘γηράσκω αεί διδασκόμενος’ παραμένει μία φράση η οποία θα μας ακολουθεί πάντα. Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο το προς τους καθηγητές του 1ου Επάλ Κυπαρισσίας από το οποίο έχω αποφοιτήσει ήδη από τον τομέα διοίκησης και οικονομίας. 
Στην νέα εποχή που έρχεται, η δύναμη της πληροφορίας και κοινωνία της γνώσης θα αποτελέσουν τα απαραίτητα εργαλεία για το μέλλον να σιγουρευτούμε ότι θα βρίσκονται στα άξια χέρια στα χέρια των νέων ανθρώπων που θα κατασκευάσουν το μέλλον. Εξάλλου το μέλλον ανήκει σε αυτούς που ονειρεύονται δηλαδή στις επόμενες γενιές από εμάς, καλή συνέχεια”.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages