Κέντρο Νέων Καλαμάτας για όλους - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS
Κέντρο Νέων Καλαμάτας για όλους

Κέντρο Νέων Καλαμάτας για όλους

Share This
 Το Κέντρο Νέων Καλαμάτας – με συναίσθηση της παρούσας κατάστασης και της ανάγκης του κόσμου για επικοινωνία και μοίρασμα δεξιοτήτων – αποφάσισε, μετά από συνέλευση των εθελοντών του, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ τις πόρτες του και να υποδεχτεί τα μέλη του με μια σειρά νέων και παλιών εργαστηρίων!Η ομάδα των εθελοντών του είναι πανέτοιμη να λύσει κάθε σας απορία και να σας κατατοπίσει για μία ακόμη χρονιά, σε μία προσπάθεια να έρθουμε όλοι σαν κοινότητα πιο κοντά, να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις και φυσικά να αντιληφθούμε και να αναγνωρίσουμε το μεγαλείο του εθελοντισμού σε μία από τις πιο αγνές του μορφές, χωρίς να στοχεύουμε στο κέρδος παρά μόνο στη μαθησιακή, πολιτιστική και διαπολιτισμική ανταλλαγή!!!
Οι εγγραφές φέτος θα γίνουν ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ  5-11/09 – επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΚΝΚ (https://kentroneonkalamatas.gr) ή την σελίδα μας στο Facebook πληκτρολογώντας: Kentro Neon Kalamatas ,όπου θα βρείτε τη Φόρμα Εγγραφής  και  παράλληλα μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα και τις δράσεις μας.
Τα μαθήματα ξεκινούν από Δευτέρα, 14/09/2019 ( με εξαίρεση τη Λέσχη Ανάγνωσης Αστυνομικής Λογοτεχνίας 07/10/20 και του Decoupage – 01/10/20).
Μερικά από τα εργαστήριά μας για την προσεχή χρονιά:
– Kundalini Yoga
– Tai chi
– Kick Boxing
– Αυτοάμυνα γυναικών
– Salsa
– Γερμανικά (μέσου επιπέδου )
– Ιταλικά (αρχαρίων / μέσου επιπέδου)
– Ελληνικά για ξένους (αρχαρίων)
– Νοηματική Γλώσσα (αρχαρίων/προχωρημένων)
– Συζήτηση στα Αγγλικά
– Πολωνικά
– Τσεχικά
– Ισπανικά (προχωρημένων )
– Λέσχη Αστυνομικής  Λογοτεχνίας
– Δημιουργική γραφή
– Decoupage
– Ζωγραφική
– Αγιογραφία
– Κλασική κιθάρα
– Κιθάρα για παιδιά
– Ιστορία τέχνης (4-20 Αιώνα / 20 Αιώνα )
– Αστροφυσική και Αστρονομία
Υπενθυμίζουμε ότι:
  • Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Για να κατοχυρώσετε τη θέση σας, θα πρέπει να βρίσκεστε στην 1η συνάντηση του εργαστηρίου που σας ενδιαφέρει, όπως αυτή αναφέρεται στο πρόγραμμα. ∆υστυχώς ο παρόν χώρος του ΚΝΚ είναι περιορισμένος και δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων των μελών.
  • Όπως κάθε χρόνο, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν με σειρά προτίμησης έως 4 εργαστήρια, ωστόσο θα παρακολουθήσουν τελικά έως 2. Πάντα ακολουθείται σειρά προτεραιότητας με βάση την ημέρα και ώρας εγγραφής ως προς τη συμμετοχή στα εργαστήρια μας, προσπαθώντας να είναι οι πόρτες μας ανοιχτές για όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο! Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα υπάρξει η δυνατότητα συμμετοχής σε περισσότερα από 2 εργαστήρια, αν και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.
  • Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται από εθελοντές και προσφέρονται δωρεάν στους συμμετέχοντες. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 15€ για τα εργαστήρια μιας ώρας και 20€ για τα δίωρα εργαστήρια [10€ για ανέργους] ανά εργαστήριο για όλο το τετράμηνο και το ποσό καταβάλλεται μόνο όταν κάποιος επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στο κάθε εργαστήριο. Τα χρήματα αυτά χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των πάγιων εξόδων του κτιρίου (ενοίκιο, λογαριασμοί, πρώτες ύλες).
ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19.
  • Τα μαθήματα που περιλαμβάνουν φυσική άσκηση (Salsa, Yoga, Tai Chi, Kick-boxing, Αυτοάμυνα Γυναικών) θα γίνονται σε ΑΝΟΙΧΤΌ ΧΩΡΟ (κήπο) που μας παραχωρεί ο οργανισμός νεολαίας και εκπαίδευσης KANE (Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων), Σαλαμίνας 8 (πίσω από τα Jumbo). Όταν ο καιρός κρυώσει, τα μαθήματα γίνονται σε παρακείμενη αίθουσα 80 τ.μ.
  • Τα υπόλοιπα μαθήματα θα γίνονται στο κτήριο του ΚΝΚ, στην Πλατεία Όθωνος, με περιορισμένο αριθμό μαθητών ανά αίθουσα και ανώτατο όριο 15 συμμετεχόντων στην μεγάλη αίθουσα του κάτω ορόφου και 8 συμμετεχόντων στην μεγάλη αίθουσα του δευτέρου ορόφου.
  • Τα μαθήματα θα αρχίζουν με 5 λεπτά καθυστέρηση ώστε να αερίζονται οι χώροι.
  • Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ σύμφωνα με τον νόμο Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ σε όλους τους κλειστούς χώρους του ΚΝΚ. Όποιο μέλος δεν τηρεί τον νόμο, θα καλείται να αποχωρήσει άμεσα από τον χώρο.
  • Στον χώρο θα υπάρχουν αντισηπτικά που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μέλη.
  • Ένας αριθμός μαθημάτων θα γίνουν διαδικτυακά.
To  Κέντρο Νέων Καλαμάτας βρίσκεται:
Διεύθυνση: Πλατεία Όθωνος 10
email.:kentroneonkalamatas@gmail.com
http: https://kentroneonkalamatas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages