Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Καλαμάτας ενόψει της χειμερινής περιόδου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Καλαμάτας ενόψει της χειμερινής περιόδου

Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Καλαμάτας ενόψει της χειμερινής περιόδου

Share This
Με θέμα: “Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για τη λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων ενόψει της χειμερινής περιόδου 2020 – 2021”, συνεδριάζει το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Καλαμάτας, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 10 π.μ. Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, Αθηνών 99, στο ισόγειο, ενώ σ’ αυτή θα μπορούν να συμμετέχουν εκπρόσωποι υπηρεσιών / φορέων και μέσω τηλεδιάσκεψης.
Η συνεδρίαση προγραμματίστηκε σε συνέχεια οδηγιών του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, προκειμένου άμεσα να υπάρξει καταγραφή προβλημάτων και αντιμετώπισή τους, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων του Δήμου. Επίσης στόχος είναι να υπάρξει και η κινητοποίηση των συναρμόδιων και εμπλεκόμενων με την Πολιτική Προστασία φορέων, ώστε να μην αντιμετωπιστούν προβλήματα ενόψει της χειμερινής περιόδου που ακολουθεί.
Ήδη συνεργεία της ΔΕΥΑΚ αλλά και του Δήμου, προβαίνουν σε καθαρισμούς στον αστικό ιστό, αλλά και σε σημεία που έχουν παρατηρηθεί προβλήματα κατά το παρελθόν. Υπενθυμίζεται δε ότι ο Δήμος στο μέτρο των δυνατοτήτων που διαθέτει, θα συνδράμει στο έργο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, όσον αφορά τον καθαρισμό ρεμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages