Εργασίες συντήρησης σε σχολεία του Δήμου Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εργασίες συντήρησης σε σχολεία του Δήμου Καλαμάτας

Εργασίες συντήρησης σε σχολεία του Δήμου Καλαμάτας

Share This
Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης φθορών σε σχολεία του Δήμου, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου. Οι παρεμβάσεις γίνονται σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει προκύψει σε συνέχεια προβλημάτων που έχουν καταγραφεί ή αιτημάτων από τις σχολικές μονάδες και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με εργολαβίες που είναι σε εξέλιξη αλλά και με συνεργεία αυτεπιστασίας, έχουν πραγματοποιηθεί σειρά εργασιών (ελαιοχρωματισμοί, αποκατάσταση φθορών, συντηρήσεις, αναβάθμιση προαυλίων και γηπέδων κ.ά.).
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, έχει ολοκληρωθεί η εργολαβία τόσο των 300.000 € όσο και η επέκταση της σύμβαση ποσού 107.000 €, με την οποία αντιμετωπίστηκαν ζητήματα και προβλήματα που είχαν καταγραφεί και ιεραρχηθεί από την υπηρεσία. Επίσης ο Δήμαρχος επανέλαβε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα, ολοκληρώνεται και η μελέτη προϋπολογισμού 800.000 € που αφορά τις σχολικές μονάδες, με την οποία θα δοθεί η δυνατότητα για εκτεταμένες παρεμβάσεις στα σχολεία του Δήμου.
Ο Δήμαρχος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, όπου και ενημερώθηκε τόσο για τις εργασίες που έχουν γίνει όσο και για θέματα του Σχολείου από εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages