AΓΙΣΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ Γ.Σ. ΑΛΛΑ ΜΕ...ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

AΓΙΣΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ Γ.Σ. ΑΛΛΑ ΜΕ...ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ...

AΓΙΣΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ Γ.Σ. ΑΛΛΑ ΜΕ...ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ...

Share This

 


Με κάθε επισημότητα έγινε η τελετή αγιασμού του ιστορικού συλλόγου του Μεσσηνιακού, παρουσία του του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος μάλιστα δράττοντας της ευκαιρίας γνωστοποίηση την βούληση η Περιφέρεια Πελοποννήσου να συνδράμει στο έργο εκσυγχρονισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων του συλλόγου.

Συμπληρώνοντας 132 χρόνια από την ίδρυσή του, ο Μεσσηνιακός ξεκινά μια ακόμα χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίας ελπίζοντας να συνεχίσει να προσφέρει στον αθλητισμό του τόπου. Παρουσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, ο αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνία Στάθη Αναστασόπουλου, του εκπροσώπου του δημάρχου Καλαμάτας, αντιδημάρχου Γιώργου Φάββα, σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου, προπονητών όλων των τμημάτων, αθλητών και αθλητριών, πραγματοποιήθηκε με αποστάσεις και μάσκες ο καθιερωμένος αγιασμός …

Ιδιαίτερης αναφοράς χρίζει η δέσμευση του κ. Νίκα για τη συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου να συνδράμει τον Μεσσηνιακό Γυμναστικό Σύλλογο στην ανακατασκευή του γηπέδου του. Συγκεκριμένα, ο κ. Νίκας ζήτησε από τη διοίκηση να υποβάλει το ταχύτερο δυνατόν μελέτη προκειμένου άμεσα να εκταμιευθούν οι πόροι για την υλοποίηση του έργου εκσυγχρονισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων του Μεσσηνιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages