Στη Μεσσηνία ο Ν. Παππάς με Ξυγκωρο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στη Μεσσηνία ο Ν. Παππάς με Ξυγκωρο

Στη Μεσσηνία ο Ν. Παππάς με Ξυγκωρο

Share This
Η παρουσία του στη Μεσσηνία γίνεται ολοένα και πιο συχνή, με το Νίκο Παππά να δείχνει πέρα από την προτίμησή του στο νομό – τον οποίο και επισκέπτεται πολλές φορές τα τελευταία χρόνια – και το ενδιαφέρον του για τα ζητήματα της ευρύτερης περιοχής. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ο πρώην Υπουργός βρέθηκε ξανά στην περιοχή μας και τις ημέρες που πέρασε εδώ είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με αρκετούς και τοπικούς παράγοντες. Φυσικά, στο επίκεντρο η οικονομία και τα όσα καταγράφονται ως… συνέπεια της κρίσης του κορωνοϊού στις επιχειρήσεις.
Έτσι στο μενού του δείπνου σε εστιατόριο στη Μαρίνα της Καλαμάτας με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλη Ξυγκώρο και με την παρουσία του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου τέθηκαν όλα αυτά που απασχολούν τους επαγγελματίες και τα προβλήματα που καταγράφονται, όπως φυσικά και οι όποιες αγκυλώσεις παρουσιάζονται σε αυτή την ιδιόμορφη και πρωτόγνωρη περίοδο στην οποία και βρισκόμαστε.
Όμως, οι κρίσιμες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα δεν μπορούσαν παρά να μην κυριαρχήσουν με τον προβληματισμό διάχυτο και με το τηλέφωνο του κ. Παππά να χτυπά αδιαλείπτως στο πλαίσιο και των επικοινωνιών και της ενημέρωσης που είχε για αυτό το μέτωπο.
Να σημειωθεί πως στην περιοχή πυκνά βρίσκεται και ο κ. Χατζηθεοδοσίου – η καταγωγή της συζύγου του είναι από εδώ – και έχει πάρει και σπίτι στην Καλαμάτα δηλώνοντας λάτρης της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages