Περιφέρεια Πελοποννήσου ράπιντ τεστ για τον έλεγχο ερασιτεχνών αθλητών ομαδικών αθλημάτων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Περιφέρεια Πελοποννήσου ράπιντ τεστ για τον έλεγχο ερασιτεχνών αθλητών ομαδικών αθλημάτων

Περιφέρεια Πελοποννήσου ράπιντ τεστ για τον έλεγχο ερασιτεχνών αθλητών ομαδικών αθλημάτων

Share This
Πίστωση άνω των 60.000 ευρώ θα διατεθεί σε πρώτη φάση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την προμήθεια 3.700 τεμαχίων των αποκαλούμενων ράπιντ τεστ, προκειμένου να γίνει έλεγχος κορονοϊού στους ερασιτέχνες αθλητές ομαδικών αθλημάτων, στις Π.Ε. της Περιφέρειας.
Οπως έκανε γνωστό ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, το 60% των εν λόγω τεστ προορίζονται για ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο 40% για αθλητές άλλων ομαδικών αθλημάτων.
Ανά Περιφερειακή Ενότητα η κατανομή των ράπιντ τεστ -τα οποία θα διενεργηθούν αποκλειστικά από δημόσια νοσοκομεία- είναι, Αργολίδα 800, Αρκαδία 600, Κορινθία 800, Λακωνία 600, Μεσσηνία 900.
Καταλήγοντας ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι ο συντονισμός και η οργάνωση των εν λόγω ελέγχων στους ερασιτέχνες αθλητές ομαδικών αθλημάτων θα γίνει σε συνεργασία που θα έχουν οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες με τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιάννη Μαντζούνη και τους φορείς των αθλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages