Ικανοποίηση από την πρόοδο στο Τζάνε – Καλαμάκι - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ικανοποίηση από την πρόοδο στο Τζάνε – Καλαμάκι

Ικανοποίηση από την πρόοδο στο Τζάνε – Καλαμάκι

Share This

Ικανοποίηση από την πρόοδο στο Τζάνε – Καλαμάκι 

Ικανοποιημένος δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας από την πορεία των εργασιών στο τμήμα γέφυρα Τζάνε – έξοδος Καλαμακίου, του οδικού άξονα Ριζόμυλος – Κορώνη, στο οποίο έκανε αυτοψία το την Πέμπτη 13 Αυγούστου, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Γνωστοποίησε μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, ότι μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα έχει πέσει άσφαλτος στα τμήματα του εν λόγω δρόμου, πριν και μετά το Πεταλίδι.
“Ο δρόμος αυτός αποτελεί παράδειγμα κακοδιοίκησης και κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος. Από αρχική δαπάνη 12 εκ. ευρώ έχει φθάσει στα 23 και δείχνει γιατί η χώρα μας έφτασε σε αυτό το σημείο κατάντιας” σημείωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας:
“Προσπαθούμε να διορθώσουμε λάθη που ξεκίνησαν από τη μελέτη. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι οι μελετητές έβλεπαν πως ο δρόμος πήγαινε στα αρχαία και παρ’ όλ’ αυτά συνέχισαν” τόνισε ο Π. Νίκας, προσθέτοντας ότι η μεγάλη καθυστέρηση προκύπτει από τις αρχαιότητες που υπάρχουν στο ενδιάμεσο τμήμα του εν λόγω δρόμου.
Δεσμεύθηκε δε ότι το θέμα που έχει προκύψει “θα κλείσει με το μικρότερο δυνατό κόστος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages