Απαλλαγή τελών καθαριότητος επιχειρήσεων της Καλαμάτας λόγω covid - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Απαλλαγή τελών καθαριότητος επιχειρήσεων της Καλαμάτας  λόγω covid

Απαλλαγή τελών καθαριότητος επιχειρήσεων της Καλαμάτας λόγω covid

Share This
Σε εφαρμογή των αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου  οι επαγγελματίες έχουν  την δυνατότητα να υποβάλλουν  στο site του Δήμου Καλαμάτας και συγκεκριμένα χρησιμοποιώντας το link    https://eservices.kalamata.gr/login την δήλωση για την απαλλαγή των τελών καθαριότητος για το διάστημα από 15/3-31/5 των πελατών που σύμφωνα με τις ΠΝΠ ανήκουν οι ΚΑΔ τους στις πληττόμενες επιχειρήσεις.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Φάββας σε έγγραφό του προς τους επαγγελματίες αναφέρει:
“Επειδή η πλατφορμα αυτή έχει δοθεί από τις 17/6/2020 προς χρήση των ενδιαφερομένων και ενδεχομένως κάποιοι να μην το έχουν αντιληφθεί θεώρησα σκόπιμη την επικοινωνία αυτή έτσι ώστε να προβείτε στις σχετικές ενέργειες ώστε να ωφεληθούν οι δικαιούχοι.
Το περιβάλλον είναι απόλυτα φιλικό και η δήλωση υποβάλλεται με τους κωδικούς taxis της επιχείρησης.
Εκτός από κάποια στοιχεία που αντλούνται αυτόματα απο το taxis  συμπληρώνεται τον ΑΔΤ και την διευθυνση της επιχείρησης η την διεύθυνση κατοικίας. Σε περίπτωση εταιρείας συμπληρώνεται την ταυτότητα και τα στοιχεία του νομίμου εκπροσώπου καθώς και ένα email επικοινωνίας,
Το βασικότερο όμως όλων που με αυτό θα προχωρήσει η απαλλαγή είναι η συμπλήρωση του οκταψηφίου αριθμού παροχής της ΔΕΗ, Οκταψηφίου γιατί το πρώτο ψηφίο δηλαδή το 3 δεν το αναγράφουμε (υπάρχει και σχετικό υπόδειγμα μέσα στην εφαρμογή) .
Εύκολα τον αριθμό παροχής μπορούμε να τον αντλήσουμε απο το Ε3 εκτός εάν η επιχείρηση  έχει αλλάξει διεύθυνση οπότε θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με τον πελάτη σας.
Στην  πλατφόρμα αναφέρεται με την εισαγωγή ε;aν κάποιος είnai δικαιούχος ή όχι γιατί αντλείται αυτόματα ο ΚΑΔ από το taxis . Η καταληκτική ημερομηνία είναι 15/7/2020.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα το πρωί της 16/7/2020 θα διαβιβαστούν οι αιτήσεις στην ΔΕΗ για να προχωρήσει στην έκδοση των επόμενων λογαριασμών με μηδενικά τέλη.
Γνωρίζω ότι στα ήδη υπερβολικά που μας έχουν ζητήσει να κάνουμε ως Λογιστές ι και αυτό αποτελεί μία πρόσθετη εργασία.
Με την ελπίδα ότι όλοι είμαστε γεροί και δυνατοί εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. !!!!
Υ.Γ Είμαι στην διάθεση όλων για να επιλύσουμε οποιεσδήποτε απορίες ή προβλήματα συναντήσετε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages