ΕΤΟΙΜΟ σχέδιο νόμου για τις εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΤΟΙΜΟ σχέδιο νόμου για τις εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες

ΕΤΟΙΜΟ σχέδιο νόμου για τις εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες

Share This
Το κομμάτι που αφορά στις εκλογές στις ομοσπονδίες, σύμφωνα με τον Λευτέρη Αυγενάκη εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο, όπου παρουσιάστηκε το αθλητικό νομοσχέδιο. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτηση του στο twitter έκανε γνωστό πως το σχέδιο νόμου που αφορά στις εκλογές των ομοσπονδιών εγκρίθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας μάλιστα ότι σύντομα θα κατατεθεί προς διαβούλευση.
Στο υπουργικό συμβούλιο παρουσιάστηκε το αθλητικό νομοσχέδιο για το οποίο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ανέφερε τα εξής: “Με το νομοσχέδιο αυτό ρυθμίζονται θέματα που αφορούν στις αρχαιρεσίες αθλητικών φορέων, ρυθμίζονται ζητήματα σχετικά με τον αθλητισμό των ΑμεΑ, που αφορούν την δικαιότερη και σύμφωνη με τις αρχές του αθλητισμού εκπροσώπηση στη διοίκηση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής των επιμέρους φορέων της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ.), της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.) και των Παραολυμπιονικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages