Μητροπολίτης Μεσσηνίας: Με μάσκες προστασίας ο εορτασμός της Μεταμορφώσεως και της Κοιμήσεως της Θεοτόκου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: Με μάσκες προστασίας ο εορτασμός της Μεταμορφώσεως και της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: Με μάσκες προστασίας ο εορτασμός της Μεταμορφώσεως και της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Share This
Μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Mητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, με δεδομένο ότι οι εξελίξεις για την πανδημία δεν είναι ευχάριστες. Ακολουθώντας τις οδηγίες της Ιεράς Συνόδου, ο κ. Χρυσόστομος έκανε γνωστό ότι σχετικά με τις πανηγύρεις της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και της Κοιμήσεως της Θεοτόκου τα μέτρα υγιεινής συνεχίζονται με αυστηρότερο τρόπο, ενώ σημείωσε δεν θα πραγματοποιηθούν λιτανείες, τουλάχιστον μέχρι το τέλος Αυγούστου. 
 Εν τω μεταξύ υπάρχει σύσταση για χρήση της μάσκας εντός του ναού και κατά τη διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών. Ο Μητροπολίτης προέτρεψε τους πιστούς να χρησιμοποιούν μάσκες όπου υπάρχουν συναθροίσεις και συμβούλεψε τον κόσμο να τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής. Την ίδια ώρα η μάσκα στα γραφεία της Μητρόπολης και στους ναούς είναι υποχρεωτική τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages