Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ για την προστασία από φωτιές - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ για την προστασία από φωτιές

Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ για την προστασία από φωτιές

Share This
Την διαπίστωση ότι αντιπυρική προστασία χωρίς συνεργασία δεν υφίσταται συμπέρανε στην  ραδιοφωνική του εκπομπή του Ιωάννη ΜΠΟΖΙΚΑ στους 90,5 FM, ο αντί περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρώην αρχηγός της πυροσβεστικής Υπηρεσίας κύριος Βασίλης Καπέλιος σε δηλωσεις του.
Ο έμπειρος πρώην αρχηγός, προέβη σε σημαντικότατες αναφορές  με αφορμή την πρόσφατη σύσκεψη σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο για την αντιπυρική προστασία την περιφέρειας και του νομού σε ότι αφορά για τα μέσα το έμψυχο υλικό αλλά και το συντονισμό των αρμοδίων υπηρεσιών για την πλήρη αντιπυρική θωράκιση της Μεσσηνίας μαζί με ετοιμότητα των μέσων και στόλου μηχανημάτων. 
Παράλληλα εξέπεμψε μήνυμα συνεργασίας εκτιμώντας ότι αντιπυρική περίοδος χωρίς συνεργασία δήμων φορέων εθελοντών αλλά και πάνω απ’ όλα πολιτών δεν μπορεί να υπάρξει. Τέλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι το ελληνικό φιλότιμο κέρδισε όπως και στην πανδημία το μεγάλο στοίχημα έτσι μπορεί να κερδηθεί και για την αντιμετώπιση της αντιπυρικής περιόδου. 
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε φυσικά και στο θέμα των αντιπυρικών ζωνών ο καθαρισμός των οποίων θεωρείται μέγιστη προτεραιότητα εκτιμώντας ότι προς το παρόν δεν υφίσταται λόγος να ανοιχτούν ναι ζώνες ενώ έκανε ιδιαίτερα αναφορά και στην προστασία των λιμνοδεξαμενών μία εκ της οποίας υπάρχει στην ορεινή Τριφυλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages