Επικουρικές συντάξεις: οι πληρωμές των αναδρομικών - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Επικουρικές συντάξεις: οι πληρωμές των αναδρομικών

Επικουρικές συντάξεις: οι πληρωμές των αναδρομικών

Share This

(9/7), θα ξεκινήσει η καταβολή των αναδρομικών των επικουρικών συντάξεων για το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2019 έως τον Μάιο του 2020, ύστερα από απόφαση του υπουργού Εργασίας. Πρόκειται δηλαδή για τα αναδρομικά επικουρικών συντάξεων οκτώ μηνών τα οποία θα λάβουν 235.233 δικαιούχοι.

Δικαιούχοι των αναδρομικών είναι οι συνταξιούχοι που το άθροισμα της κύριας και της επικουρικής σύνταξής τους υπερέβαινε τα 1.300 ευρώ και υπέστησαν περικοπές το 2016, με το νόμο «νόμο Κατρούγκαλου».
Σημειώστε ότι, στις 2 Ιουνίου καταβλήθηκε η επικουρική σύνταξη αυξημένη κατά μέσο όρο κατά 75,47 ευρώ (καθαρό ποσό προ φόρου).
Επιπλέον, στις 22 Ιουλίου αναμένεται να γίνει η καταβολή αναδρομικών για το Λογαριασμό Επικούρησης Προσωπικού της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΛΕΠΕΤΕ) για την περίοδο Μαρτίου-Δεκεμβρίου 2018 καθώς επίσης για τον Ειδικό Λογαριασμό Επικούρησης Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος-Πρώην Προσωπικού Εθνικής Ακινήτων ΑΕ (ΕΛΕΠΕΤΕ-Π.Π. ΕΘΝΑΚ), για την περίοδο Αυγούστου-Δεκεμβρίου 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages