ΠΡΟΤΑΣΗ κέντρου φιλοξενίας αστέγων προτείνει η Κοινότητα Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΡΟΤΑΣΗ κέντρου φιλοξενίας αστέγων προτείνει η Κοινότητα Καλαμάτας

ΠΡΟΤΑΣΗ κέντρου φιλοξενίας αστέγων προτείνει η Κοινότητα Καλαμάτας

Share This
Την πρόταση για κέντρο προσωρινής φιλοξενίας αστέγων εισηγήθηκε στην υπ’ αριθμ. 10/2020 συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Καλαμάτας που διεξήχθη την Τρίτη ο σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Καλαμάτας Ηλίας Γ. Τσώλης.
 Στην εισήγηση του ο κ. Τσώλης αναφέρθηκε στο διαχρονικό πρόβλημα που υπάρχει στην Καλαμάτα με τους άστεγους που εμφανίζονται κατά καιρούς να κοιμούνται σε εγκαταλελειμμένα κτίρια και δρόμους της πόλης, στην πρόταση που κατέθεσε στο συμβούλιο της κοινότητας Καλαμάτας έφερε ως παράδειγμα τα μη αξιοποιήσιμα κτήρια του Διοκλήόπισθεν του ιερού ναού της Αγίας Τριάδος όπου με την κατάλληλη διαμόρφωση θα μπορούσαν να μετατραπούν σε ένα χώρο προσωρινής φιλοξενίας για τους άστεγους. Επακολούθησε ψηφοφορία και το συμβούλιο της κοινότητας Καλαμάτας ψήφισε ομόφωνα για την δημιουργία του κέντρου φιλοξενίας αστέγων βρίσκοντας ως μια καλή επιλογή για αξιοποίηση τους συγκεκριμένους χώρους και η πρόταση θα μεταφερθεί στη δημοτική αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages