H OMAΔΑ μπάσκετ του Άρι Καλαμάτας στην Α2 Εθνική Κατηγορία γυναικών - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

H OMAΔΑ μπάσκετ του Άρι Καλαμάτας στην Α2 Εθνική Κατηγορία γυναικών

H OMAΔΑ μπάσκετ του Άρι Καλαμάτας στην Α2 Εθνική Κατηγορία γυναικών

Share This

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, τόσο απ την πλευρά της διοίκησης, όσο και του προπονητικού τιμ και των αθλητριών του συλλόγου αφού ο στόχος της ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών είναι πλέον γεγονός!

Η τοπική ομάδα εξασφάλισε την άνοδο στο διευρυμένο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορία όντως αήττητη στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ μέχρι αυτό να διακοπεί λόγο του Govit 19! Αυτό αποτελούσε έναν στόχο της ομάδας και μαζί με την επικείμενη συμμετοχή της ομάδας μας στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων,κάνει τη χρονιά ιδιαιτέρως επιτυχημένη!
Ο σύλλογος των γυναικών θα αναμετρηθεί τη νέα αγωνιστική σεζόν με ιστορικές ομάδες όπως ο Πανιώνιος και ο Εθνικός Πειραιά,επίσης θα κληθεί να δώσει αγώνες σε ΧΙΟ και Μυτιλήνη καθώς και σε Πάτρα,Ναύπλιο και Τρίπολη!
“Είμαστε πολύ περήφανοι για την πορεία και την εξέλιξη της ομάδας μας…Τη νέα σεζόν θα εκπροσωπήσουμε την πόλη της Καλαμάτας στην μεγαλύτερη κατηγορία από πλευράς μπάσκετ και αυτό μας κάνει να έχουμε υψηλό αίσθημα ευθύνης ,για μια όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα ,στο άκρως ανταγωνίστικό πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών! Η ομάδα έχει αρχίσει ήδη να δουλεύει πάνω στον αγωνιστικό αλλά και στον οργανωτικό σχεδιασμό για μια νέα χρόνια που ο πήχης είναι αρκετά ψηλός! Η ομάδα θα χτιστεί πάνω στο βασικό κορμό των νεανίδων και των γυναικών που ήδη υπάρχουν στον σύλλογο και με 2-3 στοχευμένες κινήσεις παιχτριών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα! Ήδη υπάρχουν προχωρημένες επαφές με μεταγραφικούς στόχους και μέσα στις επόμενες μέρα θα είμαστε σε θέση να κάνουμε τις πρώτες ανακοινώσεις! Σίγουρα θα επιδιώξουμε και μια σειρά επαφών με τοπικούς και περιφερειακούς φορείς ώστε και αυτοί με τη σειρά τους ,να στηρίξουν τη μεγάλη μας προσπάθεια ,να διαφημίσουμε το γυναικείο μπασκετ της πόλης μας σε Πανελλήνια εμβέλεια, όντας ο μοναδικός γυναικείος σύλλογος που εκπροσωπεί την πόλη της Καλαμάτας σε αυτό το επίπεδο! Τέλος θα ήθελα να κλείσω ευχαριστώντας τις αθλήτριες μου για την προσπάθεια τους μέσα στο γήπεδο όλα αυτά τα χρόνια,όλους τους συνεργάτες μου που έχω στον ΑΡΙ και ιδιαιτέρως τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά και τον πρόεδρο μας Φώτη Μπουγά που στέκεται δίπλα σε όλες τις προσπάθειες του συλλόγου μας!” δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου, Μιχάλης Μπακογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages