Πανελλήνιες: Σε ετοιμότητα το Εξεταστικό Κέντρο Μεσσήνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πανελλήνιες: Σε ετοιμότητα το Εξεταστικό Κέντρο Μεσσήνης

Πανελλήνιες: Σε ετοιμότητα το Εξεταστικό Κέντρο Μεσσήνης

Share This
Σε ετοιμότητα βρίσκεται το Εξεταστικό Κέντρο στον Δήμο Μεσσήνης  για την διεξαγωγή των πανελληνίων εξετάσεων του σχολικού έτους 2019-2020 που αρχίζουν από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου. Για τον Δήμο μας ως Εξεταστικό Κέντρο έχει οριστεί το Γενικό Λύκειο Μεσσήνης με 7 αίθουσες. Έχουν ακολουθηθεί όλες οι προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες και ήδη η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Μεσσήνης έχει παραλάβει από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και έχει κατανείμει το απαιτούμενο υγειονομικό υλικό στο πλαίσιο της υιοθέτησης των προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης του covid-19.
Μήνυμα Δημάρχου Μεσσήνης για τις Πανελλήνιες
“Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων την Δευτέρα, εύχομαι σε όλους τους μαθητές καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
Αυτή η εξεταστική διαδικασία μέσα σε ιδιαίτερες συνθήκες φέτος για τους μαθητές μας, είναι μία πρώτη σημαντική μάχη στη ζωή τους που θα επιβραβεύσει την προσπάθεια και το ταλέντο τους και θα επηρεάσει τη μελλοντική τους σταδιοδρομία. Χωρίς άγχος, με υπομονή και αισιοδοξία, οι προσπάθειές τους θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Εύχομαι να ανταμειφθούν οι κόποι των μαθητών και να αποτελέσουν την απαρχή μιας ανοδικής πορείας στη γνώση. Αρκεί να είναι πάντα μαχητικοί, αισιόδοξοι και να μην εγκαταλείπουν τους στόχους και τα όνειρά τους γιατί μία μόνο μάχη δε μπορεί να καθορίσει όλη την υπόλοιπη ζωή τους. Οι υποψήφιοι φοιτητές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι το μέλλον του τόπου μας και έχουν την υποστήριξη και την ενθάρρυνση των γονιών τους, των εκπαιδευτικών τους και όλων μας.
Ολόθερμες ευχές για καλή επιτυχία!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages