Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με επαγγελματίες της Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με επαγγελματίες της Καλαμάτας

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με επαγγελματίες της Καλαμάτας

Share This
Περιοδεία στα καταστήματα του κέντρου της Καλαμάτας, πραγματοποίησε κλιμάκιο της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας την Παρασκευή το απόγευμα, στα πλαίσια της ενημέρωσης για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στο πρόγραμμα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΙΙ», αποτελούμενο από την Γιώτα Κοζομπόλη, πρ. βουλευτή, το Νίκο Πατσαρίνο πρ. περιφερειακό σύμβουλο, τη Μαρία Βεργινάδη, συντονίστρια της Ν.Ε. και τους Μάκη Λεβέντη, Κώστα Γκόνη και Κώστα Μπουλιάκη. Ανάλογες περιοδείες πραγματοποίησαν οι ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Πόλης και Δυτικής Πόλης στα καταστήματα της οδού Φαρών και της Αθηνών αντίστοιχα.
Σε δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:
“Από τις επαφές με τον κόσμο διαπιστώθηκε πως τα ανεπαρκή μέτρα της σημερινής κυβέρνησης, χωρίς κανέναν σχεδιασμό για ανασυγκρότηση, χωρίς μέτρα προστασίας των εργαζομένων, σε συνδυασμό με την αναμενόμενη οικονομική ύφεση και καθίζηση της εσωτερικής ζήτησης, δημιουργούν σοβαρό ζήτημα για τη βιωσιμότητα των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο πρόγραμμα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΙΙ» όπως η κατάργηση της προκαταβολής φόρου για το 2020, η νέα γενναία ρύθμιση παλιών και νέων οφειλών προς Δημόσιο και Τράπεζες, η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τις πληττόμενες πολύ μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η καθολική ενίσχυση των επιχειρήσεων, μέσα από μη επιστρεπτέα προκαταβολή, καθώς και τα μέτρα προστασίας της εργασίας με καμία μείωση εισοδήματος των εργαζομένων, θα μπορούσαν να αναχαιτίσουν αποτελεσματικά τη διαφαινόμενη μεγάλη ύφεση των επομένων μηνών.
Οι περιοδείες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες τόσο στην Καλαμάτα, όσο και στην περιφέρεια.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages