Στην Καλαμάτα η Πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στην Καλαμάτα η Πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”

Στην Καλαμάτα η Πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”

Share This
Η Καλαμάτα είναι ο επόμενος σταθμός στην περιοδεία της Προέδρου της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” στην Πελοπόννησο. Μετά την παρουσία της κας Αγγελοπούλου στην Τρίπολη, η ίδια σήμερα επισκέπτεται τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα με πρώτο σημείο το Ιστορικό Δημαρχείο. Φυσικά, και εδώ από όπου ξεκίνησε η Επανάσταση του 1821 πολλά σηματοδοτούνται για τα όσα προγραμματίζονται στο εγχείρημα στο οποίο βρίσκεται Επικεφαλής η κα Αγγελοπούλου.
Εκεί η ίδια και στην συνάντησή της με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο στέλνει τα δικά της μηνύματα για το όλο εγχείρημα που έχει επετειακή διάσταση και που έχει ξεκινήσει, με στόχο η επόμενη χρονιά να μας βρει σε ένα ορόσημο κοινής και ενωτικής προσπάθειας με το βλέμμα στο αύριο της χώρας και με έμφαση στα όσα βγαίνουν από τις παρακαταθήκες της θυσίας των προγόνων μας. Mάλιστα, ο Δήμαρχος προσέφερε και τα παραδοσιακά δώρα της περιοχής με την κα Αγγελοπούλου να στέκεται ιδιαίτερα στις ελιές Καλαμών.
Ακολούθησε μια μίνι σύσκεψη με την παρουσία εκπροσώπων φορέων ανάμεσα στους οποίους διακρίνει κανείς την παρουσία του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου.
Η κα Αγγελοπούλου αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον σημαντικό και πολυδιάστατο ρόλο της Αυτοδιοίκησης, ενώ μίλησε για στοιχεία όπως η αλληλεγγύη, η γενναιότητα και η ανθρωπιά και “να δούμε τι μπορούμε να πάρουμε από εκείνα τα χρόνια”.
Εστίασε και στα ζητήματα της κατάστασης με την υγειονομική κρίση, ενώ σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της μίλησε για την “βαριά κληρονομιά μας που δείχνει το δρόμο για το αύριο”.
Από τις εμφατικές της αναφορές ο χαρακτηρισμός της Καλαμάτας ως… Μασσαλία.  
Η Πρόεδρος της Επιτροπής έδειξε να γνωρίζει καλά όλα τα ζητήματα αναφερόμενη στην Φάρις, στην οικογένεια Καρέλια και στεκόμενη ιδιαίτερα στην Costa Navarino που “…σας έβαλε στο χάρτη”. Ανέδειξε παράλληλα την τοπική μας αναφορά σε προϊόντα και πολιτισμό και πρόσθεσε “…κάντε δράσεις και προτάσεις να σας βοηθήσουμε να ετοιμάσετε την πορεία στο μέλλον”.
 
Φυσικά και τα πρόσωπα είχαν ιδιαίτερη παρουσία στα λόγια της κας Αγγελοπούλου για αυτούς που κατάγονται από την περιοχή “…διάβασα πόσοι άνθρωποι Νικηταράς, Κουμουνδούρος, Μπενάκης, Πολυδούρη, Σαμαράς που είναι φίλος μου, Παυλόπουλος και πολλοί άλλοι. Να είστε άξιοι συνεχιστές”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages