“Καλαμάτα Μπροστά”: με σωσίβια δεν γλυτώνει ο Δήμος Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

“Καλαμάτα Μπροστά”: με σωσίβια δεν γλυτώνει ο Δήμος Καλαμάτας

“Καλαμάτα Μπροστά”: με σωσίβια δεν γλυτώνει ο Δήμος Καλαμάτας

Share This
Δελτίο Τύπου της Δημοτική Παράταξης «ΚΑΛΑΜΑΤΑ  ΜΠΡΟΣΤΑ»
Ο   Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης και πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Δημήτριος Κουκούτσης, μετά την αποτυχημένη διαχείριση της βλάβης στον κεντρικό αγωγό υδροδότησης της Καλαμάτας, πραγματοποίησε, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας,  άλμα επί κοντώ στο παρελθόν, αναζητώντας σωσίβιο σωτηρίας στο πρόσωπο του δημοτικού συμβούλου της παράταξής μας, Δημητρίου Φαββατά και σε αποφάσεις , που ελήφθησαν κατά  το σωτήριο έτος ….. 2002, όταν ο τελευταίος υπήρξε αντιπρόεδρος του Συνδέσμου !!!!
Ο  Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης, αντί να αναλάβει τις ευθύνες του και να ζητήσει συγγνώμη από τους δημότες, για την απίστευτη
ταλαιπωρία, που τους υπέβαλε  και συγχρόνως να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων, ως όφειλε, προσπάθησε ανεπιτυχώς, εκτοξεύοντας ύβρεις και ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο του δημοτικού μας συμβούλου, να αποδείξει ότι η βλάβη οφειλόταν σε τεχνική παρέμβαση, που έγινε στον αγωγό 20 χρόνια πριν (!!!), όταν δηλ. ο κ. Φαββατάς  υπήρξε αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου!!
Στο τέλος , το μόνο που κατάφερε να αποδείξει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης είναι ότι, ακόμα και σήμερα, παραμένει αμετανόητος θιασώτης της προηγούμενης πολιτικής τυχοδιωκτικής δράσης του, υπό τις ευλογίες μάλιστα του Δημάρχου, που τον διόρισε σε αυτή τη θέση και προφανώς παραμένει  όμηρος της μεταξύ τους συνεργασίας !
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, αρκεί να αναφέρουμε ότι ο κεντρικός αγωγός υδροδότησης της Καλαμάτας, επονομαζόμενος και ως Φ600, κατά την τοποθέτησή του στο υπέδαφος, διερχόταν από κοινόχρηστους χώρους (δρόμους κλπ) και αγρούς . Όταν οι αγροί, σταδιακά γίνονταν οικόπεδα , ο εκάστοτε ιδιοκτήτης εξέδιδε οικοδομική άδεια , για την ανέγερση οικοδομής και οικοδομούσε, στο οικόπεδο πλέον απ’ όπου διερχόταν ο αγωγός ! Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης, κατ’ εφαρμογή του νόμου, ζητούσε και πετύχαινε, ακόμα και δικαστικά, τη μετατόπιση του αγωγού, στις παρυφές της ιδιοκτησίας του , εντεύθεν και τα λίγα, ευτυχώς, zigzag, του αγωγού  . Ιδού λοιπόν το μεγάλο έγκλημα που διέπραξε εν έτει 2002 ο κ. Φαββατάς!!
Σημειώνουμε  ότι ,  ο σεβασμός  μας  στη  λειτουργία  του  θεσμού  του  δημοτικού  συμβουλίου   και  η υψηλή   συναίσθηση  του  καθήκοντος  των  μελών  της  παράταξής  μας,    υπαγόρευσε  την  ψύχραιμη  αντιμετώπιση   του   υβριστή  Κουκούτση   και  την  παραμονή  μας  στην  τηλεδιάσκεψη,  αν  και  η  απρόκλητη  συμπεριφορά  του,  σε  βάρος  του  δημοτικού  συμβούλου  μας.    θα  μπορούσε  να  δικαιολογήσει  ακόμα  και  την  αποχώρησή  μας .
Κατόπιν αυτών , η αποπομπή Κουκούτση φαντάζει, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, επιβεβλημένη, πρωτίστως διότι, με τη συμπεριφορά του, προσβάλλει το ανώτερο συλλογικό όργανο του Δήμου !! Η ευθύνη ανήκει στο Δήμαρχο! Ίσως αποδειχθεί η μοναδική του ευκαιρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages