Στο Δήμο Καλαμάτας η Μ.Π.Ε. του οδικού άξονα «Καλαμάτα – Ριζόμυλος» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στο Δήμο Καλαμάτας η Μ.Π.Ε. του οδικού άξονα «Καλαμάτα – Ριζόμυλος»

Στο Δήμο Καλαμάτας η Μ.Π.Ε. του οδικού άξονα «Καλαμάτα – Ριζόμυλος»

Share This
Στις Υπηρεσίες του Δήμου απεστάλη από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Οδικός άξονας νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, τμήμα Καλαμάτα – Ριζόμυλος» και άμεσα κινείται η διαδικασία γνωστοποίησης στα αρμόδια συλλογικά όργανα του Δήμου. Σύμφωνα με τα όσα περιλαμβάνονται στο φάκελο, ως φορέας του έργου ορίζεται: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ – ΕΥΔΕ/ΚΣΕΣΠ/ΠΕ&ΒΕ. Ημερομηνία έναρξης και λήξης της δημόσιας διαβούλευσης: από 13-03-2020 έως 20-05-2020. 
Ημερομηνία έναρξης και λήξης της προθεσμίας για την κατάθεση των απόψεων του ενδιαφερόμενου κοινού: από 13-03-2020 έως 06-05-2020. Αρμόδια για το έργο περιβαλλοντική αρχή: Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας – Γεν. Δ/νση Περιβαλλοντικής Πολιτικής – Δ/νση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης – Τμήμα Γ’ Το θέμα θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο και θα εκφράσει άποψη επί της ΜΠΕ. Ήδη ο Δήμαρχος έχει δώσει εντολή η μελέτη να αποσταλεί ηλεκτρονικά στους επικεφαλής των παρατάξεων του Δ.Σ. προκειμένου να έχουν τον απαιτούμενο χρόνο να ενημερωθούν, ενώ θα υπάρξει και συζήτηση σε επίπεδο Διαπαραταξιακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages