ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This
Σημαντικές ειδήσεις έρχονται από το μέτωπο του Νοσοκομείου της Καλαμάτας όπως γνωστοποιεί σε ανάρτησή του ο Γ. Μπέζος. Ο Διοικητής Νοσοκομείου αναφέρεται στα όσα δρομολογούνται με σημαντικές δωρεές και ενέργειες από φορείς και συμπολίτες μας, ενώ βασική και η ενίσχυση σε προσωπικό στη Μονάδα Χημειοθεραπείας. Παράλληλα, να σημειωθεί πως 7 νέα αρνητικά δείγματα έφθασαν για περιπτώσεις συμπολιτών μας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“EΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
1ον. Ενα μεγαλο ευχαριστω στο Φιλοπτωχο Ταμειο και στο Μητροπολιτη μας κ.κ Χρυσοστομο διοτι με τη δωρεα των 10.000€ μεθαυριο παραλαμβανουμε 4.730 χειρουργικες μπλουζες ενισχυμενες/αποστειρωμενες.
2ον. Ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στην εταιρια ΣΙΑΜΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε για την δωρεα της στο Νοσοκομειο Καλαματας με 5.000 χειρουργικες μασκες αυτες τις δυσκολες στιγμες.
3ον.Επισης θερμες ευχαριστιες στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ & ΚΑΝΑΔΑ για την δωρεα της στο Νοσοκομειο μας με 6.650 μασκες απλες και FFP2
4ον. Και τελος σημερα παρουσιαστηκε για να αναλαβει υπηρεσια η νεο-διορισθεις Παθολογος-Ογκολογος Σταματοπουλου Σοφια για την Μοναδα Χημειοθεραπειας.
ΤΩΡΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ & ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ!!!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages