Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας στο «χιλιόμετρο» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας στο «χιλιόμετρο»

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας στο «χιλιόμετρο»

Share This
Γίνεται γνωστό ότι σε συνέχεια επικοινωνίας του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Καλαμάτας Νίκο Γιαννουλάτο και με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας Κώστα Αθανασόπουλο και με δεδομένη την κατάσταση που τις τελευταίες ημέρες έχει διαμορφωθεί με την αυξημένη κίνηση πολιτών στον προσήνεμο μώλο λιμένα Καλαμάτας, γνωστό κι ως «χιλιόμετρο», παρά τα μέτρα για τον περιορισμό των μετακινήσεων στο πλαίσιο περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας του Covid-19, δόθηκε οδηγία για προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο σημείο.
Στο πλαίσιο αυτό, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο έλαβε απόφαση προσωρινής απαγόρευσης κυκλοφορίας στον προσήνεμο μώλο λιμένα Καλαμάτας «χιλιόμετρο», από τις 8 μ.μ. σήμερα Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 και μέχρι νεοτέρας.
Από το μέτρο αυτό εξαιρούνται οι χρήστες του λιμένα, οι οποίοι θα πρέπει να λαμβάνουν σχετική άδεια από τη Λιμενική Αρχή.

Θ. Βασιλόπουλος: «Μην καταστρέψουμε ότι έχουμε χτίσει μέχρι τώρα»

Έκκληση απεύθυνε με δήλωσή του ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος για μία ακόμα φορά από το προς τους πολίτες, για τήρηση των οδηγιών και πιστή εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού. Σημειώνεται ότι τα μηνύματα των τελευταίων ημερών δεν είναι ενθαρρυντικά, καθώς έχει παρατηρηθεί αυξημένη κίνηση στους δρόμους. Τονίζεται ότι η Δημοτική Αστυνομία συνεχίζει τους ελέγχους, βεβαιώνοντας όπου χρειάζεται τις παραβάσεις.
Ακολουθεί το μήνυμα του Δήμαρχου:
«Συνδημότισσες και συνδημότες
Σας απευθύνω σήμερα μία ακόμα έκκληση να μείνουμε όλοι σπίτι. Τις τελευταίες ημέρες έχει παρατηθεί αύξηση στους δρόμους της πόλης παρά τις αυστηρές συστάσεις για περιορισμό των μετακινήσεων.
Οφείλουμε όλοι να υπακούσουμε τις οδηγίες.  Μην καταστρέψουμε ότι έχουμε χτίσει μέχρι τώρα.
Μέχρι σήμερα στην περιοχή μας έχουμε από το Νοσοκομείο Καλαμάτας 6 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε όλα τα περιστατικά αντιμετωπίζονται.
Η μάχη που δίνεται για να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης του ιού συνεχίζεται. Δεν χαλαρώνουμε τα μέτρα. Δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός.
Φίλες και φίλοι,
Αυτή τη δύσκολη περίοδο οφείλουμε όλοι να την αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι δεν έχουμε ξεφύγει ακόμα από τον κίνδυνο κι εφόσον απαιτηθεί θα υπάρξουν ακόμα πιο αυστηρά μέτρα.
Ζούμε σ’ ένα τόπο ευλογημένο. Όμορφο και τις 365 ημέρες το χρόνο.
Για να τον χαιρόμαστε όλοι ΜΑΖΙ, για να είμαστε την επομένη της υγειονομικής κρίση όλοι ΜΑΖΙ.
ΤΩΡΑ Μένουμε σπίτι. Δεν φοβόμαστε, προστατευόμαστε.
Είναι υπόθεση όλων μας.
Μένουμε σπίτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages