Μεσσηνίας Χρυσόστομος - Μπορεί να είμαι φορέας του ιού και εγώ.. - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS
Μεσσηνίας Χρυσόστομος - Μπορεί να είμαι φορέας του ιού και εγώ..

Μεσσηνίας Χρυσόστομος - Μπορεί να είμαι φορέας του ιού και εγώ..

Share This
Μπορεί να είμαι κι εγώ φορέας μετάδοσης και διασποράς του ιού, άθελά μου και να μην το γνωρίζω», είπε το πρωί στο κήρυγμά του ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος. 
Ιερούργησε στον ιστορικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας, με την ευκαιρία της φιλοξενίας των Αχράντων Παθών του Κυρίου από την  Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας.
Στο κήρυγμά του ο κ. Χρυσόστομος τόνισε πως η ευαγγελική περικοπή έρχεται να μας θυμίσει πως ο Κύριος επιβραβεύει την πίστη και μέσα από την θαυματουργική του ευεργεσία προς τον παραλυτικό, δίδει την απάντηση προς όλους όσους αμφισβητούν την δύναμη της πίστεως των άλλων.
Προ του τέλους προέτρεψε τους πιστούς, αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού, να είναι προσεκτικοί, να τηρούν τους κανόνες υγιεινής, που προβλέπονται και που επιβάλλονται και να είναι επαγρυπνούντες και προσευχόμενοι. Προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το εκκλησίασμα τους πρότεινε να λάβουν μόνοι τους το αντίδωρο, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ώστε να τους προφυλάξει, μιας και όπως χαρακτηριστικά είπε 
“Μπορεί να είμαι κι εγώ φορέας μετάδοσης και διασποράς του ιού, άθελά μου και να μην το γνωρίζω”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages