Περισσότερη αστυνόμευση στην Μεσσηνία ζητεί το Επιμελητήριο Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Περισσότερη αστυνόμευση στην Μεσσηνία ζητεί το Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Περισσότερη αστυνόμευση στην Μεσσηνία ζητεί το Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Share This
Επιστολή απέστειλε το Επιμελητήριο Μεσσηνίας στον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας Ηλία Αξιοτόπουλο με την οποία του ζητεί περισσότερη αστυνόμευση στην Μεσσηνία λόγω της αναστολής λειτουργίας των επιχειρήσεων ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα κλοπών και διαρρήξεων. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής: Θέμα: «Αίτημα για περισσότερη αστυνόμευση στο Νομό Μεσσηνίας λόγω αναστολής λειτουργίας των επιχειρήσεων» 
 Αξιότιμε κύριε Διευθυντά, 
 Οι επαγγελματίες του Νομού μας λόγω της συνεχούς και ταχείας εξάπλωσης του COVID-19, πειθάρχησαν και έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, των εργαζομένων αλλά και των ιδίων. Ύστερα από την απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή της λειτουργίας των καταστημάτων λιανικού εμπορίου, η πλειοψηφία των Ιδιωτικών Επιχειρήσεων είναι κλειστές. Προκειμένου όμως να προλάβουμε φαινόμενα κλοπών και διαρρήξεων, θα σας παρακαλούσαμε ιδιαίτερα η αστυνόμευση και οι περιπολίες να γίνουν σε πιο έντονους ρυθμούς καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και κυρίως της νυκτερινές ώρες ειδικά σε περιοχές που έχουμε μεγάλες συγκεντρώσεις επιχειρήσεων (εμπορικά κέντρα πόλεων, ΒΙ.ΠΕ., ΒΙΟ.ΠΑ. κ.α.). Με την πεποίθηση ότι θα πράξετε τα δέοντα, στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες που αντιμετωπίζει ειδικά η Ελληνική Αστυνομία, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση της Υπηρεσίας σας.

1 σχόλιο:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages