Ιερά Σύνοδος για κορωνοϊό: Οι ευπαθείς ομάδες να μείνουν σπίτι - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ιερά Σύνοδος για κορωνοϊό: Οι ευπαθείς ομάδες να μείνουν σπίτι

Ιερά Σύνοδος για κορωνοϊό: Οι ευπαθείς ομάδες να μείνουν σπίτι

Share This
«Να αποφεύγουν την έξοδο από την οικία τους» καλεί η Ιερά Σύνοδος τους πιστούς που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες λόγω κορωνοϊού.
Την ώρα που έχει ανάψει η συζήτηση για τη Θεία Κοινωνία και το κατά πόσο μπορεί μέσω αυτής να υπάρξει διασπορά κρουσμάτων κορωνοϊού, η Ιερά Σύνοδος -με εγκύκλιο σημείωμα- καλεί τις ευπαθείς ομάδες να καθίσουν στο σπίτι. Συγκεκριμένα, στην παράγραφο 4 αναφέρεται: «Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται για όσους συνανθρώπους μας ανήκουν στις υγειονομικώς ευπαθείς ομάδες, πάσχοντες από αναπνευστικά προβλήματα ή σακχαρώδη διαβήτη ή καρδιαγγειακά νοσήματα, οι οποίοι οφείλουν να επιδείξουν πολύ μεγαλύτερη προσοχή ώστε να μη νοσήσουν. Καλό είναι ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ από την οικία τους εάν δεν είναι απολύτως απαραίτητο, να είναι ακόμη πιο προσεκτικοί στη σχολαστική υγιεινή και καθαριότητα και, εάν υπάρχουν κάποιοι που φροντίζουν τους ασθενείς, αυτοί να φορούν μάσκα».
Το εγκύκλιο σημείωμα της Ιεράς Συνόδου, σύμφωνα με δημοσίευμα στο ecclesia.gr, έχει ημερομηνία 3 Μαρτίου 2020. Αναλυτικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages