H υλοποίηση έργων για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου Οιχαλίας. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

H υλοποίηση έργων για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου Οιχαλίας.

H υλοποίηση έργων για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου Οιχαλίας.

Share This
Οι καταστροφές που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις της 20ης Νοεμβρίου 2019 και το αίτημα του Δήμου για συνέχιση της έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας που έχει κηρυχθεί ο Δήμος για άλλους έξι μήνες ώστε να αντιμετωπιστούν οι ζημιές που προκλήθηκαν,ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που πραγματοποίησε στο Υπουργείο Εσωτερικών, η Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου με τον Υπουργό κ. Θεοδωρικάκο. Παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημητρακόπουλος και κ. Ντονάς από το Δήμο Οιχαλίας. 
Για το θέμα αυτό έχει γίνει με μελέτη του Δήμου, καταγραφή και εκτίμηση των ζημιών και έχει κατατεθεί αρμοδίως για τη χρηματοδότηση ύψους ενός εκατομμυρίου τριακοσίων χιλιάδων ευρώ. Ο Υπουργός κ. Θεοδωρικάκος διαβεβαίωσε τη Δήμαρχο κ. Γεωργακοπούλου ότι μέρος της μελέτης αυτής θα χρηματοδοτηθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα έτσι ώστε να ξεκινήσει άμεσα η υλοποίηση των έργων αυτών για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου. Τέλος συζητήθηκαν και άλλα θέματα που αφορούν το Δήμο Οιχαλίας όπως τα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει (πυρηνελαιουργεία) και για το δρόμο Τσακώνας – Καλού Νερού – Πύργου – Πάτρας. Η Δημοτική αρχή, τηρώντας τις δεσμεύσεις της προς τους πολίτες του Δήμου Οιχαλίας προχωρά με θέληση και γοργό ρυθμό ενέργειες οι οποίες συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages