ΑΥΤΟΨΙΑ στο γήπεδο της Θουρίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΥΤΟΨΙΑ στο γήπεδο της Θουρίας

ΑΥΤΟΨΙΑ στο γήπεδο της Θουρίας

Share This
Το γήπεδο της Θουρίας, το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που υπάρχει εκεί, τα έργα που εκκρεμούν αλλά και τα προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν για να παραδοθεί προς χρήση ο αθλητικός χώρος.
Ο Δήμαρχος έδωσε εντολή ώστε  να υπάρξει εισήγηση από τις υπηρεσίες για να προχωρήσουν οι εργασίες.
Για το συγκεκριμένο έργο έχει υπάρξει ενδιαφέρον -μεταξύ άλλων- και από την ομάδα του Πανθουριακού.
Ενώ το θέμα ανέδειξε με ερώτησή του, στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεωνίδας Λιάππας, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του, για την ανταπόκριση του Δημάρχου, σε δήλωση που έκανε  στην farenews, υπογραμμίζοντας για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα, το πολύπαθο αυτό γήπεδο να δοθεί γρήγορα στους δημότες της Θουρίας και στην ομώνυμη ομάδα τον Πανθουριακό.
Ο κ. Λιάππας στην ερώτηση του είχε σημειώσει τα εξής:
“Κύριε Δήμαρχε,
Σας ενημερώνω ότι το “πολύπαθο” γήπεδο της Θουρίας βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Αντί να είναι ένας χώρος ζωντανός όπου θα αθλούνται οι δημότες της Θουρίας και της ευρύτερης περιοχής έχει καταντήσει ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου να είναι γεμάτος από πουρνάρια και βάτα, όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες.
Το θέαμα είναι απογοητευτικό αν αναλογιστεί κανείς ότι για το γήπεδο αυτό ο Δήμος έχει δαπανήσει 80 χιλιάδες ευρώ για την αποπεράτωσή του καθώς και για την κατασκευή βοηθητικού χώρου για προπόνηση. Βάσει της σύμβασης που υπέγραψε με την κατασκευάστρια εταιρία στις 8 Αυγούστου του 2014.
Θα ήταν ιδιαίτερα άχαρος ο ρόλος ο δικός μου, εάν θα αναφερόμουν στις κατά καιρούς ανεκπλήρωτες υποσχέσεις της απελθούσης δημοτικής αρχής, ότι το γήπεδο θα ολοκληρωνόταν και θα δινόταν για έδρα της ομώνυμης ομάδος της Θουρίας. Άλλωστε οι δημότες της περιοχής της Θουρίας τις γνωρίζουν από πρώτο χέρι.
Μέχρι και στη σύναψη του Γ΄ Δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων είχε ενσωματωθεί το 2017 το έργο αυτό με Απόφαση του τότε Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτα.
Κατόπιν τούτων ερωτώ τη δημοτική αρχή:
1. Τι προτίθεται να πράξη για το γήπεδο αυτό;
2. Εάν το αξιοποιήσετε πιο το χρονοδιάγραμμα των εργασιών;”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages