Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Μεσσηνίας

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Μεσσηνίας

Share This
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Μεσσηνίας με το βλέμμα στο επόμενο συλλαλητήριο  , όπου οι αγρότες θα κατέβουν με τα τρακτέρ και σε άλλες πόλεις 
Εν τω μεταξύ ο Αγροτοκτηνοτροφικός σύλλογος Μεσσήνης  απαντώντας  σε δηλώσεις του Υπουργού κ. Βορίδη αναφέρει:
” Στην τοπική εφημερίδα Ελευθερία δημοσιεύτηκαν δηλώσεις του υπουργού κ. Βορίδη που μεταξύ άλλων έλεγε  <<δεν θέλω οι αγρότες να ζητάνε εγγυημένη τιμή γιατί ¨απαγορεύεται¨>>.
Να θυμίσουμε στον υπουργό ότι  για μας απαγορεύεται  αλλά τις τράπεζες τους διασώζει τα κέρδη , στους βιομηχάνους δίνει επιδοτήσεις και ζεστό χρήμα ,στους εφοπλιστές αφορολόγητο πετρέλαιο , στον ΜΟΡΕΑ  πλαφόν στην έλευση  διοδίων.  Προφανώς και είναι επιλεκτικό το απαγορεύεται.
Υ.Γ.  Αφού  λέει δεν ¨μπορεί¨ να μας δώσει κατώτερη εγγυημένη τιμή, ας μας ικανοποιήσει όλα τα άλλα αιτήματα που του έχουμε καταθέσει, όπως μείωση  κόστους παραγωγής ,  αφορολόγητο πετρέλαιο  , μείωση ασφαλιστικών εισφορών και  αύξηση των εξευτελιστικών ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης , να μην μειωθεί το αφορολόγητο όριο που κατέκτησαν οι αγρότες στα μπλόκα αλλά να αυξηθεί φορολογία σε πραγματικό εισόδημα, κατάργηση προκαταβολής φόρου και  τεκμηρίων διαβιώσεις , άμεση καταβολή αποζημιώσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα . Άμεση κάλυψη των φετινών καταστροφών, αλλαγή αναχρονιστικού κανονισμού του ΕΛΓΑ , κρατικός φορέας που θα καλύπτει το 100 % της πραγματικής ζημιάς που θα έχει υποστεί ο παραγωγός.
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages