Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Καλαμάτας, - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Καλαμάτας,

Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Καλαμάτας,

Share This
Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Καλαμάτας, θα έχουν και φέτος ενεργή συμμετοχή στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου.
Τα παιδιά συνοδευόμενα από τους γονείς τους και το προσωπικό των ΚΔΑΠ, θα συμμετέχουν στην παρέλαση του παιδικού καρναβαλιού, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 με στολή από ανακυκλώσιμα υλικά, την οποία θα κατασκευάσουν σε εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν μέσα στα ΚΔΑΠ παρέα με τους γονείς τους.
Επιπλέον, την ίδια ημέρα,  Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, στις 18.00 στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας, θεατρική ομάδα παιδιών από όλα τα ΚΔΑΠ, υπό την καθοδήγηση της θεατρολόγου, Αναστασίας Λεντούδη, θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό δραματοποίησης παραμυθιού, με το παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ “Ο ευτυχισμένος πρίγκηπας”.
Τέλος, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, στις 19.00 στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, η χορευτική ομάδα των παιδιών καθοδηγούμενη από τους εκπαιδευτικούς Χριστίνα Λιανού, Νικολέττα Παναγοπούλου και Πάνο Μπούρα, θα συμμετέχει στον διαγωνισμό “Χορεύετε” με το τραγούδι που κληρώθηκε στην ομάδα “Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα”.
Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ Δήμου Καλαμάτας λειτουργούν φέτος με 800 ωφελούμενους στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»,   με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages